Très chic med Yves Saint Laurent

Très chic kolmella helpolla askeleella.

Ota kevään trendit haltuun meikkitrendeillä suoraan Pariisin kaduilta. Yves Saint Laurent tietää kuinka saat hieman l'élégance française elämääsi, ja sitähän me kaikki haluamme, eikö totta? Listasimme parhaat vinkkimme, de rien!


Touche Éclat.

Un produit miracle! Touche Éclat ansaitsee ehdottomasti paikan meikkilaukustasi. Peitevoide, joka ei vain peitä epätasaisuuksia ja tummia silmänalusia, vaan antaa kasvoille myös upeaa hehkua ja sitä voi käyttää myös korostajana! You said what? Oui, lisää hieman hehkua kulmaluillese ja poskipäillesi!


Glossy Stain Pop Water.

No chic look is complete without some killer lips! Tällä upealla huulikiillolla saat maksimaalista kiiltoa useissa trendiväreissä. Glossy Stain Pop Water ei vain tee huulistasi upeita ja vastustamattomia, vaan se myös kosteuttaa huuliasi jopa 10 tunnin ajan! Excusez-moi, mutta tätä sinun on testattava, jos et ole vielä tehnyt sitä!


The Curler Mascara.

Etsitkö ripsiväriä, joka tekee ripsistäsi upean tuuheat sekä taivutetut? Löydät varmasti etsimäsi Yves Saint Laurentin valikoimasta. Volume Effet Faux Cils Mascara The Curler on pitkästä nimestään huolimatta ehdoton voittaja, joka tekee ripsistäsi vähintään yhtä pitkät. Uusi look à la chic parisienne on valmis!

Shoppaile un très chic look.

Suodatin
2 tuotetta
Yves Saint Laurent Touche Eclat
00
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat

30.30 € 33 € 37.90 € Ov-hinta 

1
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara
Black
Y
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara

28.70 € 34.90 € 34.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄