Tuotevinkit minimaaliseen kesämeikkiin

Jätä meikit meikkipussiin tänä kesänä.

Tavallinen arkimeikkirutiinimme ei välttämättä sovi kaikkiin vuodenaikoihin. Etenkin kesällä moni haluaa jättää meikit meikkipussiin ja nauttia luonnollisesta kesälookista. Saatat kuitenkin haluta korostaa parhaita piirteitäsi kesälläkin. Jaamme nyt vinkkimme, joilla luot huolitellun kesälookin minimaalisilla meikkituotteilla, joilla saat aikaan raikkaan “meikittömän” lopputuloksen.


Tasainen sävy.

Meikkivoide voi tuntua kesäsäällä liian painavalta, joten se kannattaa jättää suosiolla pois. Jos kuitenkin kaipaat hieman tasaisempaa sävyä kasvoillesi, ota käyttöön sävytetty kosteusvoide tai CC-voide! Esimerkiksi By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum on ihanan kevyt sävytetty seerumi, joka toimii täydellisesti tasaisen pohjan luomiseen ilman painavaa tunnetta kasvoilla.


Loppusilaus.

Kesän lämmössä iho alkaa myös helposti kiiltää päivän aikana. By Terry Hyaluronic Hydra-Powder on täydellinen tuote ehkäisemään epätoivottua kiiltoa kasvoilla. Kevyt puuteri jättää kasvoillesi tasaisen mattapinnan ja pitää samalla ihosi kosteutettuna hyaluronihapon avulla. Jos taas tavoittelet hehkuvampaa lopputulosta ilman meikkiä, suosittelemme Dr. Barbara Sturm Glow Drops -hehkutippoja, joilla luot ihollesi täydellisen “glown” ilman meikkiä.


Pitkät ripset.

Kevyen ja ilmavan pohjan lisäksi, toivomme tietenkin myös pitkiä ja tuuheita ripsiä kesälläkin. Skippaa ripsiväri, jotta voit huoletta pulahtaa veteen koska vain ilman pelkoa mustista silmänympäryksistä. Satsaa sen sijaan laadukkaaseen ripsiseerumiin, kuten Xlash Eyelash Serum. Luonnollisista ainesosista koostuva ripsiseerumi nopeuttaa ripsiesi kasvua ja tekee niistä pitkät, tuuheat ja erotellut vain muutamassa viikossa.


Huolitellut kulmat.

Kuten ripsivärin käyttö, tuntuu myös kulmien täyttäminen kesällä hieman turhalta. Sen sijaan huolitellut kulmat voi luoda vaivattomasti kulmageelillä. Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear -kulmageelin avulla kiinnität kulmasi haluamaasi muotoon helposti ja lopputulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen. Seuraa siis näitä vinkkejä luodaksesi luonnollisen kesälookin, joka korostaa parhaita piirteitäsi!

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear Y
Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear

25 € 25.90 € Ov-hinta 

3
Xlash Eyelash Serum
Xlash Eyelash Serum

36 € 46.90 € Ov-hinta 

3
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml)

139 € 140 € Ov-hinta 

0
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g) Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)

45 € 46.90 € Ov-hinta 

6

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄