Tuotteet, joilla saat hehkuvan ihon

Yksinkertaista ja tehokasta.

Less is more - ainakin, kun puhutaan Huxley-merkistä. Yksinkertaistettu valikoima ja minimalistinen ulkomuoto. Mutta, mikä on ajatus merkin takana? Huxleyn mukaan ihonhoidon ei tulisi olla monimutkaista. Kun tuotteiden sisältö on kohdillaan, ei tarvita pitkää ihonhoitorutiinia. Alla kerromme lisää Huxleyn ihonhoitorutiinista, johon kuuluu vain neljä tuotetta, mutta joka takaa kuitenkin kokonaisvaltaista hoitoa ihollesi. Yksinkertaisesti tehokasta ihonhoitoa. Alla oleva ihonhoitorutiini sopii myös sinulle, joka toivot ihoosi lisää hehkua, ja kukapa sitä ei haluaisi?


Kaiken perusta.

Suosittelemme aloittamaan rutiinin puhdistetuilla kasvoilla. Puhdistuksessa onnistut hyvin Cleansing Gel: Be Clean Be Moist -puhdistusgeelillä. Mieto geeli, joka myös kosteuttaa hyaluronihapon ansiosta. Pumppaa pieni määrä tuotetta kädellesi ja lisää vettä. Hiero tuotetta käsissäsi saadaksesi aikaan vaahdon, jolla voit sitten hellästi puhdistaa kasvosi. Suosittelemme tämän jälkeen käyttämään kasvovettä, kuten Toner: Extract It. Kasvoveden lievä happamuus auttaa tasapainottamaan ihosi pH-arvoa.


Lisää hehkua, kiitos.

Jos haluat oikeasti hekuvamman ihon on meillä sinulle täydellinen tuote: Essence: Brightly Ever After. Hoitovesi, joka antaa ihollesi luonnolista hehkua ja suojaa saasteilta ja epäpuhtauksilta. Mainitsimmeko, että tuote sisältää myös opuntiakaktuksen uutetta? Tuotteen kosteuttavat ominaisuudet ovat suurelta osin tämän ainesosan ansiota. On silti hyvä päättää rutiini vielä kosteusvoiteeseen. Cream: Glow Awakening toimii loistavasti viimeistelemään hehkuvan lookin.

Osta koko rutiini.

Suodatin
4 tuotetta
Huxley Cream Glow Awakening (50ml) Y
Huxley Cream Glow Awakening (50ml)

28 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Huxley Cleansing Gel Be Clean Be Moist (200ml) Y
Huxley Cleansing Gel Be Clean Be Moist (200ml)

21 € 25.90 € Ov-hinta 

1
Huxley Extract It Toner (120ml) Y
Huxley Extract It Toner (120ml)

26 € 30.90 € Ov-hinta 

0
Huxley Essence Brightly Ever After (30ml) Y
Huxley Essence Brightly Ever After (30ml)

34 € 41.90 € Ov-hinta 

0