Tuotteet, joilla vältyt kuivalta iholta tänä talvena

Kosteuta kuivaa ihoa oikein.

Kaipaako ihosi kosteutusta? Se ei ole ihme, sillä kylmien ilmojen tullen ihomme kuivuu herkemmin ja alkaa usein kiristää. Ei myöskään ole ihme, että juuri Versolla on tarjota ratkaisuja tähän ongelmaan, onhan tuotemerkki ratkaissut monet iho-ongelmamme aiemmin. Haluamme nyt esitellä parhaat vinkkimme Verson kosteuttavista tuotteista, joiden avulla pääset eroon talven aiheuttamasta kuivuudesta. 

Juuri nyt saat Verso Deep Hydration Mask -naamion kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisia Verso-tuotteita vähintään 54€ arvosta. Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää. 


Hydration Serum.

Aloita kosteuttava ihonhoitorutiinisi kosteuttavalla seerumilla. Hydration Serum on täydellinen tuote kosteuttamaan ihoa tehokkaasti, sillä se sisältää suuren pitoisuuden niasiiniamidia. Ihosi saa välittömästi suuren annoksen kosteutusta, joka kestää pitkään. Tuote sopii täydellisesti kylmempiin vuodenaikoihin, sillä se myös suojaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollista kosteustasoa.


Nourishing Cream.

Ihon luonnollinen kosteustaso kärsii herkästi kylmyydestä. Välty kuivalta iholta ja rypyiltä käyttämällä Nourishing Cream -kosteusvoidetta, joka auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasoa pitkäkestoisin vaikutuksin. Niasiiniamidi, kauralipidit ja pohjoismaiset öljyt ovat avainkomponentteja tässä kosteusvoiteessa. Levitä voide kasvoille hellävaraisesti ja nauti kosteutetusta ihosta.


Deep Hydration Mask.

Kosteuttavat vinkkimme eivät lopu siihen. Kahden edellä mainitun tuotteen lisäksi voit maksimoida kosteutuksen liinanaamiolla. Deep Hydration Mask vaikuttaa välittömästi kosteuttaen, mutta vaikutukset ovat myös pitkäkestoisia. Naamio kosteuttaa ihoa syvältä ja auttaa sitä säilyttämään kosteuden pidempään. Kaksiosaisessa naamiossa on ihana hydrogeeli koostumus, joka tuntuu miellyttävältä iholla.

Osta tuotteita.

Suodatin
3 tuotetta
Verso Deep Hydration Mask (25g)
Verso Deep Hydration Mask (25g)

16.17 € Ov-hinta 

0
Verso Hydration Serum (30ml)
Verso Hydration Serum (30ml)

91.65 € Ov-hinta 

0
Verso Nourishing Cream (50ml)
Verso Nourishing Cream (50ml)

97.04 € Ov-hinta 

0

💄 Black Week! 20% alennusta lähes kaikesta! 💄