Tuotteet kesäiseen vartalonhoitoon

Tuotteet kesäiseen vartalonhoitoon.

Ihosi kaipaa erityisen paljon hoitoa kesällä, kun se altistuu auringolle. Auinkorasvan hyödyt ovat varmasti jo kaikille tuttuja, mutta vartalosi ihoa kannattaa hoitaa myös muilla tavoin kesäkuukausien ajan. Me jaamme nyt parhaat vinkkimme tuotteista, jotka sinun kannattaa lisätä kesäiseen ihonhoitorutiiniisi.


Vartalokuorinta.

Kuiva ja kutiseva iho on monen kohdalla jokakesäinen ongelma. Kosteutus auttaa kuivuuteen, mutta ennen kosteuttamista iho kannattaa kuoria, jotta kuolleet ihosolut lähtevät ihon pinnalta. Akademikliniken Pure Body Peel on hienoja rakeita sisältävä geeli, joka pehmentää ihoa ja auttaa valmistamaan sen kosteuttaville tuotteille.


Kosteuttavat tuotteet.

Kuorinnan jälkeen on aika kosteuttaa. Suosittelemme Dermalogica Phyto Replenish Body Oil -vartaloöljyä, joka on pehmentävä ja hoitava öljy, joka myös rauhoittaa ihoa ja auttaa sitä palautumaan. Jos suosit öljyn sijaan vartalovoidetta, suosittelemme Akademikliniken Pure Body Boostia, joka on täydellinen tuote kuivalle iholle, joka kaipaa intensiivistä kosteutusta ja ravintoa.


Vähennä selluliittia.

Saatat kaivata vartalonhoitotuotteiltasi muitakin ominaisuuksia. Jos toiveissasi on tuote, joka auttaa häivyttämään selluliittia, voimme ilolla ilmoittaa, että comfort zone on löytänyt ratkaisun. Heidän valikoimastaan löydät muun muassa Body Strategist Cream Gel ja Body Strategist Thermo Cream -tuotteet, jotka ehkäisevät selluliitin syntyä sekä vähentävät näkyvää selluliittia.


Luonnollinen rusketus.

Tekeekö mielesi viimeistellä pehmeä ja sileä kesäiho hehkuvan kauniilla rusketuksella? Clarins Self Tanning Milky-Lotion on meidän vinkkimme luonnolliseen päivetykseen sekä vartalolle että kasvoille. Jos haluat rakentaa rusketuksen asteittain on James Read Coconut Dry Oil Tan Body sopiva tuote sinulle. Intensiivisemmän lopputuloksen saat Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark -tuotteella.

Osta tuotteita.

Suodatin
6 tuotetta
Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark (150ml) Y
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)

22 € 29.90 € Ov-hinta 

0
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml) Y
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml)

57.50 € 65.90 € 70.90 € Ov-hinta 

0
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml) Y
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml)

46 € 61.90 € Ov-hinta 

1
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml) Y
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml)

29.50 € 35 € 36.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml) Y
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)

31.10 € 38.90 € 38.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄