Tuotteita silmänympärysihollesi

Hoida silmänympärysihoasi oikein.

Silmänympärsiho kaipaa erilaista huolenpitoa kuin muu ihosi. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että silmänympärisiho on ohuempaa, herkempää ja helpommin ärtyvää. Olemme tätä ajatellen koonneet muutaman tuotevinkin, joilla hoidat herkkää silmänympärysihoa ja ehkäiset ihoärsytystä. Löydät vinkkimme alta.


Silmänympärysvoide.

Huonosti nukutun yön ei tarvitse näkyä kasvoilla. Löytämällä oikean silmänympärysvoiteen varmistat, ettei niin pääse käymään. Boostaa silmänympärysihoa ja anna sille hehkua Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme -silmävoiteen avulla. Voiteessa on kevyt keltainen sävy, joka häivyttää tummia silmänalusia ja antaa samalla upeaa hehkua silmänympärysiholle. Jos taas kärsit silmäpusseista, suosittelemme suursuosikkia Clinique All About Eyes. Tuotteen viilentävä geelimäinen koostumus lievittää turvotusta. Ikääntyvä silmänympärysiho altistuu herkästi kuivuudelle, jonka korjaamiseen suosittelemme Dermalogica Intensive Eye Repair -voidetta, joka on täynnä hyaluronihappoa ja antioksidantteja, jotka sekä kosteuttavat että ravitsevat.


Silmänaamio.

Aina silloin tällöin voi olla tarpeen antaa silmänympäryksille hieman extra hoivaa. Mikset aloittaisi päivääsi viilentävällä silmänaamiolla? Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches sisältävät muun muassa kofeiinia, joka häivyttää silmäryppyjä, arnikkia, joka lievittää tummia silmänalusia sekä hyauronihappoa, joka antaa iholle kosteutusta. Viilentävän vaikutuksen maksimoimiseksi, voit säilyttää tuotetta jääkaapissa. Jos huomaat silmänympärysihossasi ikääntymisen merkkejä, joista haluat päästä eroon, suosittelemme sinulle Verso Reviving Eye Mask -naamiota. Naamion tehon takana on Verson tuotteille ominainen ainesosa retinol 8, joka on tavallista A-vitamiinia hellävaraisempi ainesosa ja antaa iholle upean, nuorekkaan tunteen.

Osta tuotteita.

Suodatin
5 tuotetta
Dermalogica Intensive Eye Repair (15ml)
Dermalogica Intensive Eye Repair (15ml)

40 € 60.90 € Ov-hinta 

2
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml) Y
Clinique All About Eyes (15ml) Y
Clinique All About Eyes (15ml)

29.50 € 35 € 35.90 € Ov-hinta 

2
Verso Reviving Eye Mask (3g) Y
Verso Reviving Eye Mask (3g)

9 € 9.90 € Ov-hinta 

0
Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches (30Pcs) Y
Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches (30Pcs)

39.90 € 48.90 € 48.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄