Uhmaa painovoimaa Vital Perfectionilla

Defying gravity.

Tuotteet, joilla palautat ihoosi nuorekasta kimmoisuutta, kiinteyttä ja heleyttä. Kuin painovoimaa ei olisi olemassakaan. Uusi Vital Perfection -tuotesarja on kuin kasvojenkohotus purkissa. Tässä sarjassa on sitä paitsi peräti viisi eri vaihtoehtoa erilaisille ihotyypeille, jotta varmasti löydät juuri sinulle sopivan kosteusvoiteen. Jatka lukemista ja kerromme lisää tästä Shisheidon anti-aging uutuudesta.


Sarjan tuotteet.

Löydät sarjasta kolme eri päivävoidetta. Jos sinulla on kuiva iho, kannattaa valita Cream Enriched. Jos taas ihotyyppisi on nomaali voit valita tavallisen Cream-voiteen. Kolmas päivävoide sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää lisäksi SPF-aurinkosuojan. Löydät sarjasta myös yövoiteen ja SPF 30 aurinkosuojan sisältävän emulsion. Yhdessä vaikuttavat nämä tuotteet tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan lisäten ihon kimmoisuutta ja korostaen kasvonpiirteitäsi. Kerromme vielä, mitä nämä tuotteet sisältävät ja miksi voit odottaa niiltä niin fantastisia tuloksia.


Tuotteiden sisältö.

Osa tuotteiden ainesosista saattaa kuulostaa hieman vierailta. Kuten Kurenai-TruLift Complex. Se, mitä sinun tulee tietää tästä kompleksista on vain, että sillä on ihon rakennetta parantavia vaikutuksia. Myös VP8 voi kuulostaa erikoiselta, mutta senkin vaikutukset ovat yksinkertaiset: tasaisempi ihon sävy ja lisää hehkua. Myös ReNeura Technology++ on mainitsemisen arvoinen ainesosa. Se nimittäin tehostaa muiden ainesosien vaikutusta ja nopeuttaa näkyvien tuloksien ilmenemistä. Tuotteet sisältävät siis vain hyviä ainesosia, joilta voit odottaa näkyviä tuloksia.

Tutustu Vital Perfection -tuotesarjaan Shiseidolta.

Suodatin
8 tuotetta
Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Cream (50ml)
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Cream (75ml)
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Cream (75ml)

143.20 € 176 € 176 € Ov-hinta 

0
Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment (50ml)
Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firm Enriched (50ml)
Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firm Enriched (50ml)

109.50 € 126 € 136.90 € Ov-hinta 

0

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄