Unelmiesi hiustenhoitorutiini

Your dreams bottled.

Olemme olleet alalla kymmenen vuotta ja ehtineet testata käytännössa katsoen kaikkea. Täydellisen rutiinin löytäminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, ja siksi käännyimme teidän puoleenne. Noin vuosi sitten pyysimme teitä jakamaan hiusunelmanne kanssamme, ja nyt 12 kuukautta myöhemmin, nämä unelmat ovat vihdoin käyneet toteen: Soft Spot on vegaaninen hiustenhoitosarja, joka ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Tuotteet jättävät hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi hiuksia kuitenkaan latistamatta. Lue lisää tuotteista ja löydä unelmiesi hiustenhoitorutiini.The science.

Kerroitte meille unelmoivanne sametinpehmeistä hiuksista, tarkoin valituista ainesosista ja tyylikkäistä pakkauksista. Soft Spot on vegaaninen hiustenhoitosarja, joka ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Soft Spot on täysin vegaaninen hiustenhoitosarja ja jättää hiukset pehmeiksi arganöljyn avulla.


The feeling.

Soft Spot kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan jätä hiuksia raskaiksi. Lopputuloksena vahvat, pehmeät ja kiiltävät hiukset ja ihana ilmava tunne. Pieni varoitus on tosin paikallaan: Soft Spot tekee latvoista tulee niin pehmeät, että huomaat haluavasi näprätä hiuksiasi noin 5 minuutin välein.


The how to.

Pese hiukset Soft Spot Shampoolla puhdistaaksesi hiuksesi kuivattamatta niitä. Levitä sen jälkeen latvoihin Soft Spot Conditioner -hoitoainetta ja anna vaikuttaa 2–5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti ja nauti silkinpehmeistä, lähes yliluonnollisen kiiltävistä hiuksista, jotka tuoksuvat yhtä ihanalta kuin lämmin kesäilta.

Got a soft spot?

Suodatin
4 tuotetta
Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200ml)

11.20 € 14.90 € 14.90 € Ov-hinta 

3
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml)

9.70 € 12.90 € 12.90 € Ov-hinta 

4
Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml)

9.70 € 12.90 € 12.90 € Ov-hinta 

2
Bangerhead Soft Spot Duo Y
Bangerhead Soft Spot Duo

alk.19.40 € alk.25.80 € alk.25.80 € Ov-hinta 

2

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄