Uudistettu Advanced Night Repair

Uudistettu klassikko.

Rakastettu klassikkoseerumi on saanut päivitystä. Estée Lauderin Advanced Night Repair on nyt entistäkin parempi. On lähes vaikea uskoa, että tämä upea seerumi voi nyt olla parempi kuin mitä se jo oli, mutta totta se on! Kerromme nyt, mitä parannuksia tämä päivitys pitää sisällään.


Parannellut ominaisuudet.

Haluamme mennä suoraan asiaan. Uudistettu Advanced Night Repair auttaa nyt ihoasi palautumaan entistäkin nopeammin ja vauhdittaa ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä muun muassa parantaa ihosi kimmoisuutta. Seerumi tarjoaa sitä paitsi 8 tunnin antioksidanttisuojan ja pitää ihosi kosteutettuna peräti 72 tunnin ajan (!). Uutta on myös kierrätettävä pullo, joka on entistäkin ympäristöystävällisempi. Lisäksi tuote on nyt täysin parabeeniton ja sulfaatiton.


Tehokkaita tuloksia.

Tämä öljytön seerumi laittaa käyntiin ihosi luonnollisen korjausprosessin ja vauhdittaa sitä, jotta ihosi palautuu nopeammin. Kuten sen aiempikin versio, seerumi sopii kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta. Täydellinen tuote ehkäisemään ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Seerumi auttaa kamppailemaan ryppyjä, ihon löystymistä, elottomuutta, kuivuutta ja näkyviä ihohuokosia vastaan. Todellinen must-have jokaiseen ihonhoitorutiiniin.

Tilaa tuote itsellesi.

Suodatin
1 tuotetta
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

alk.60.70 € alk.75.90 € alk.75.90 € Ov-hinta 

18