Uusi bareMinerals Pureness

Vähemmän ainesosia, tehokkuudesta tinkimättä.

Jos tutkit tarkasti ihonhoitotuotteidesi aineosalistoja, kuinka suuren osan ainesosista tunnistat? Usein tuotteet sisältävät niin montaa erilaista ainesosaa, ettemme jaksa edes käydä niitä kaikkia läpi. Lyhyesti sanottuna, emme välttämättä aina tiedä, mitä ihonhoitotuotteemme sisältävät. Mutta eikö tuote, joka sisältää enemmän ainesosia ole sitäkin parempi tuote? Ei. Voit saada vähintäänkin yhtä hyvia tuloksia tuotteella, jossa on vähemmän ainesosia. Tärkeintä on, että tuote sisältää oikeat ainesosat. Tämä pätee esimerkiksi bareMinerals Pureness -sarjan puhdistusgeeliin ja kosteusvoiteeseen. Vastuullisesti koottu ainesosalista, joka takaa kaikesta huolimatta fantastisia tuloksia.


Puhdasta sisältöä.

Kumpikin Pureness-tuotteista sisältää ainoastaa 15 ainesosaa, mikä on huomattavasti vähemmäin kuin useimmissa puhdistutuotteissa ja päivävoiteissa. Tämä on ihonhoitoa puhtaasti ja yksinkertaisesti. Kaikki ainesosat ovat sitä paitsi vegaanisia. INCI-listan lyhyydestä huolimatta tuotteissa on paljon tehoa, josta kerromme alla lisää.


Tehokasta ihonhoitoa.

Löydät tuotteista muun muassa kookosmaitoa ja kookosvettä, jotka kosteuttavat, tasapainottavat ja auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Lisäksi tuotteet sisältävät opuntiakaktuksen uutetta, joka hellii ihoa ravinteilla ja antioksidanteilla. Nämä tuotteet ovat niin puhtaita ja hellävaraisia, että ne sopivat hyvin myös herkemmälle iholle.

Tutustu Bareminerals Pureness -sarjaan.

Suodatin
2 tuotetta
bareMinerals Pureness Soothing Light Moisturizer (50ml) Y
bareMinerals Pureness Gel Cleanser (120ml) Y
bareMinerals Pureness Gel Cleanser (120ml)

24 € 33 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄