Uusia toimintoja, mutta yhä helppokäyttöinen...

All-in-one

Laite, joka tarjoaa loputtomat mahdollisuudet. FOREO on nyt lanseerannut UFO 2 ja UFO mini 2 -laitteet, jotka tarjoavat uusia ominaisuuksia. Kerromme tottakai lisää siitä, mitä kaikkea hyvää näillä laitteilla saa aikaan. Miten se toimii? Yhdistä UFOsi puhelimen sovellukseen bluetoothin kautta, skannaa valitsemasi kasvonaamion viivakoodi, kiinnitä kasvonaamio laitteeseen ja seuraa ohjeita puhelimestasi. Niin yksinkertaista se on. Voit lukea lisää UFO 2 ja UFO mini 2 -laitteista alta.


Mitä voit odottaa?

Haluamme esitellä näiden uutuustuotteiden upeat ominaisuudet. Voit odottaan tehokasta LED-valoterapiaa, joka auttaa vauhdittamaan kollageenintuotantoa. Laite tarjoaa myös lämpöterapiaa ja lämpenee nyt viisi kertaa nopeammin. Lämpö irrottaa talin ja avaa ihohuokosia, jotta naamiot ja ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin.


Uutta tässä lanseerauksessa.

Voit myös hoitaa ihoasi kryoterapialla eli viilentämällä laitteen kylmäksi, jolloin turvotus laskee ja ihohuokoset supistuvat (tämä ominaisuus löytyy vain UFO 2:sta). T-Sonic ääniaallot kuorivat, stimuloivat ja tasoittavat ihoa tehokkaan värähtelytekniikan avulla. Käytä UFO 2 -laitettasi jonkin FOREO-kavonaamion kanssa ja saat täyden kasvohoidon vain 90 sekunnissa.

Tutustu FOREO UFO 2 -tuotteeseen.

Suodatin
2 tuotetta
Foreo UFO mini 2
Pearl Pink Fuchsia Mint
FOREO UFO mini 2

179 € 215.90 € Ov-hinta 

0
Foreo UFO 2
Pearl Pink Fuchsia Mint
FOREO UFO 2

alk.223 € alk.315.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄