Uutuuksia Briogeolta

Tips & tricks.

Pitkät, terveet hiussuortuvat. Tasapainotettu ja hyvinvoiva hiuspohja. Vahvat ja vastustuskykyiset hiukset. Briogeon avulla saat hyvinvoivat hiukset ja terveen hiuspohjan hetkessä. Nyt löydät heidän valikoimastaan myös kätevät matkapakkaukset, jotka voit tuoda mukanasi mihin vain. Esittelemme nämä uutuuspakkaukset sekä muutaman muun uuden lanseerauksen Briogeolta alla..


Uusia suosikkeja.

Briogeo on luonut monia uutuustuotteita, jotka ovat jo ehtineet nousta meidän ja monen muun suosikkituotteiksi. Yksi niistä Volumizing Blow Dry Spray. Tuote lisää hiuksiisi volyymia ja sitoo öljyä itsensään saaden hiuksesi näyttämään puhtailta pidempään. Myös Dry Shampoo -kuivashampoon avulla voit pidentää aikaa pesujen välillä. Taikapähkinä on ainesosa, joka tekee tästä kuivashampoosta erityisen tehokkaan, sillä se normalisoi hiuspohjan talintuotantoa. Kuiville hiuksille suosittelemme Rosehip Argan & Coconut Oil Blend -hiusöljyä, joka saa hiuksesi kiiltämään, ehkäisee pörröisyyttä ja suojaa lämmöltä. Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème suojaa niin ikään hiuksiasi lämmöltä, etenkin lämpökäsittelun yhteydessä.


Kätevät matkapakkaukset.

Vinkkimme eivät lopu siihen vaan haluamme myös esitellä Briogeon uudet travel kit -tuotteet. Nyt voit tilata kotiin Don’t Despair, Repair -sarjan shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon kätevässä pakkauksessa. Tämä sarja palauttaa kuiviin ja vaurioituneisiin hiuksiin kiiltoa ja sileyttä. Myös Scalp Revival, hiuspohjaa tasapainottavat tuotteet, löytyvät nyt kätevässä matkapakkauksessa. Jos kaipaat hiuksiin volyymia, suosittelemme matkalle mukaan Blossom & Bloom -sarjaa. Maltodextriini, inkivääri ja biotiini tuotteisa saavat hiuksesi näyttämään tuuheammilta. Pörröisyyden kukistamiseen taas kannattaa ottaa aseeksi Farewell Frizz -matkapakkaus. Tuotteet kosteuttavat hiuksia ja ehkäisevät niiden vaurioitumista.

Osta tuotteita.

Suodatin
8 tuotetta
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit
Briogeo Dont Despair, Repair! Travel Kit

25 € 28.90 € Ov-hinta 

0
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit
Briogeo Farewell Frizz Travel Kit

25 € 28.90 € Ov-hinta 

0
Briogeo Blossom & Bloom Volumizing Travel Kit
Briogeo Blossom & Bloom Volumizing Travel Kit

28.90 € 28.90 € Ov-hinta 

0
Briogeo Scalp Revival Travel Kit
Briogeo Scalp Revival Travel Kit

25 € 28.90 € Ov-hinta 

1
Briogeo Farewell Frizz Rosehip Argan & Coconut Oil Blend (30ml)
Briogeo Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo (50ml)

💄 Jopa 25% alennusta valikoiduista kauneussuosikeista! 💄