Uutuuksia Pro Collagen -tuotesarjassa

Elemis-uutuuksia.

Suosikkituotesarja suosikkituotemerkiltä on nyt saanut täydennystä uusien suosikkituotteiden muodossa. Toisin sanoen, Elemis on lanseerannut uutuustuotteita Pro Collagen -tuotesarjassa, jotka esittelemme nyt alla. Lisäksi löydät nyt yhden tuotesarjan suosikkituotteista uudessa, suuremmassa pakkauksessa.


Hoitava puhdistustuote.

Meripihkauute, maitohappo ja feruliinihappo yhdessä irrottavat ja poistavat kuolleita ihosoluja ja antavat iholle samalla kosteutusta ja hehkua. Juuri tällaisia ominaisuuksia toivomme puhdistajaltamme ja juuri tätä Pro-Collagen Energising Marine Cleanser tarjoaa. Geelimäinen puhdistustuote on täynnä mineraaleja ja muuntautuu ihanaksi vaahdoksi vedessä. Tuote poistaa meikin ja lian hellävaraisesti kuivattamatta ihoa.


Hellävarainen kuorinta.

Edellä mainittu ei ole ainoa Elemis-tuote, joka sisältää useita tehokkaita happoja. Pro-Collagen Tri-Acid Peel sisältää nimittäin yhdistelmän happoja, joka kosteuttaa ihoa ja ennen kaikkea kuorii sitä tehokkaasti. Tuote auttaa häivyttämään näkyviä ryppyjä, tasoittaa ihonsävyä ja antaa iholle luonnollista hehkua. Levitä kasvoille ja kaulalle, vältä silmiä ja huulia. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois.


Entistä isompi.

Haluamme uusien tuotteiden lisäksi esitellä myös rajoitetusti saatavilla olevan version Pro-Collagen Marine Cream -suosikkituotteesta. Tämä anti-aging voide löytyy nyt uudessa 100ml kokoisessa pakkauksessa, joka on kaksi kertaa aiempaa suurempi. Sisältö on sama, vain määrä on suurempi, ja siitähän emme valita. Löydät tämän rajoitetun erän ja muut uutuustuotteet alta.

Osta uutuuksia.

Suodatin
3 tuotetta
Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (150ml) Y
Elemis Kit: Pro-Collagen Marine Cream BCC (100ml) Y
Elemis Kit: Pro-Collagen Marine Cream BCC (100ml)

143.10 € 175 € 176.90 € Ov-hinta 

0
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml) Y
Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel (30ml)

76.70 € 94.90 € 94.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄