Vahvista ihosi suojakerrosta talveen

Valmistaudu talveen.

Pistävä pakkanen ja kuiva huoneilma tekevät ihomme olon vaikeaksi tähän vuodenaikaan. Iho saattaa päätyä epätasapainoon ja kuivuu tavallista herkemmin. Siksi on tärkeää vahvistaa ihon suojakerrosta ja antaa sille runsaasti kosteutusta. Olemme nyt listanneet parhaat vinkkimme, joiden avulla vältyt kuivalta ja kiristävältä iholta tänä talvena.


Verso.

Ruotsalainen ihonhoitoekspertti Verso tietää, miten ihoa tulisi hoitaa kylmässä ja karussa pohjoismaisessa ilmastossa. Esimerkiksi Hydration Serum, joka sisältää niasiiniamisia on erinomainen tuote antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta iholle. Niasiiniamidia löydät myös Nourishing Cream -kosteusvoiteesta, joka in intensiivisesti ravitseva ja ihon suojakerrosta vahvistava voide. 


Dr. Barbara Sturm.

Talven aiheuttama epätasapaino ihossa voi johtaa myös ihoärsytykseen. Ihon rahoittamiseen ja tasapainon palauttamiseen suosittelemme Dr.Barbara Sturmin Calming Serum -seerumia. Tämäkin tuote vahvistaa ihon luonnollista suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Samoin toimii myös Face Cream Rich, joka on täyteläinen, intensiivisesti ravitseva kosteuvoide. Ihosi saa vahvan suojan talven purevia pakkasia vastaan. 

Osta tuotteita.

Suodatin
4 tuotetta
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml)
Dr. Barbara Sturm Face Cream Rich (50ml)

175 € 175 € Ov-hinta 

0
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml)
Dr. Barbara Sturm Calming Serum (30ml)

210 € 210 € Ov-hinta 

0
Verso Hydration Serum (30ml)
Verso Hydration Serum (30ml)

66 € 84.90 € Ov-hinta 

0
Verso Nourishing Cream (50ml)
Verso Nourishing Cream (50ml)

86 € 89.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄