Väriä arkimeikkiin

Persoonallisempi meikki.

Tunnetko meikkirutiinisi jo läpikotaisin ja oletko kenties jopa hieman kyllästynyt siihen? Neutraali meikki toimii aina, mutta joskus on myös kiva lisätä lookkiin jotain pientä extraa. Sen ei tarvitse tarkoittaa, että joudut käyttämään meikkaamisen enemmän aikaan, vaan pientä extraa voi saada mukaan pienilläkin muutoksilla. Meillä on muutama vinkki siihen, miten saat elävöitettyä meikkilookkiasi ja tehtyä siitä hieman persoonallisemman. Löydä värikkäät vinkkimme alta.


Katseenkiinnittäjä.

Pienet yksityiskohdat tekevät suuren vaikutuksen. Neutraaliin meikkiin voi helposti lisätä esimerkiksi kivan silmänrajauksen tuomaan hieman kontrastia. Tiedämme kyllä, että silmien rajaaminen voi joskus olla vaivanloista, mutta siksi suosittelemmekin silmänrajauskynää nestemäisen eyelinerin sijaan. Esimerkiksi Estée Lauderin Stay-in-Place Eye Pencil on koostumukseltaan pehmeä ja helposti levittyvä. Valitse värikäs rajaus, jos haluat todella erottua joukosta.


Helposti levitettävä luomiväri.

Haluatko katseenkiinnittävän silmämeikin, mutta eyelinerin käyttö tuntuu liian raskaalta? Tähänkin meillä on helppo ratkaisu, nimittäin Cream Stick, jolla saat hieman väriä luomiin helposti. Long-Wear Cream Shadow Stick Bobbi Brownilta on helppokäyttöinen luomivärikynä, joka ei vaadi erilaisia siveltimiä, pohjustuksia tai muita vainvanloisia työvaiheita. Lopputulos on kaunis silmämeikki vähemmällä vaivalla.


Väriä huuliin.

Helpoin tapa tuoda yksinkertaiseen meikkilookkiin jotain extraa on tietenkin värikkäillä huulilla. Tämä vinkki on sekä nopea että helppo. Ja vielä helpompaa se on, kun käytät oikeita tuotteita. Miten olisi MAC Cosmetics? Me ehdotamme Lipstick Matte -punaa, joka luo mattapintaiset huulet, mutta jonka koostumus on silti voidemainen, eikä kuivata huulia tai ala halkeilla päivän aikana. Kun käytät Lip Pencil -huultenrajauskynää ensin, saat vielä pitkäkestoisemman ja terävämmän lopputuloksen.

Shoppaile tuotteet täältä.

Suodatin
5 tuotetta
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Onyx Coffee Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt
Y
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

17.20 € 22.90 € 22.90 € Ov-hinta 

0
Mac Cosmetics Lip Pencil
Half Red Magenta Talking Points Candy Yum-Yum Spice Dervish Boldly Bare Cherry Brick Ruby Woo Subculture Edge To Edge Plum Chestnut Nightmoth Stripdown Burgundy Chicory Redd Auburn Beet Oak Vino Cork Mahogany Heroine Nightingale Rosy Rim Hover
Y
MAC Cosmetics Lip Pencil

alk.13.90 € alk.16.90 € Ov-hinta 

10
Mac Cosmetics Lipstick Matte
Whirl Russian Red Taupe Diva Honeylove Chili Kinda Sexy D For Danger Sin Red Rock Yash Please Me Lady Danger Antique Velvet Mangrove So Chaud Tropic Tonic Smoked Purple Heroine Breathing Fire Candy Yum-Yum Pink Pigeon Matte Royal Punk Couture
Y
MAC Cosmetics Lipstick Matte

alk.15.90 € alk.19.90 € Ov-hinta 

3
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Y
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

32.90 € 32.90 € Ov-hinta 

1
MAC Cosmetics Prep + Prime Other Prep + Prime Lip Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Other Prep + Prime Lip

17.90 € 17.90 € Ov-hinta 

2

💄 Juuri nyt: Jopa 25% alennusta lähes kaikesta*! 💄