Vastaus on aina K-beauty

Korealainen ihonhoito.

Raskaat kasvovoiteet ja aurinkosuoja yhdistettynä ihonpuhdistuksessa laiskotteluun saattaa kesähelteellä johtaa esimerkiksi finnien muodostumiseen. Listasimme muutamia siosikkejamme trendikkäistä korealaisista kauneudenhoitomerkeistä, jotka saattavat olla ihosi pelastus kesällä.Ihonpuhdistus.

Tehokas puhdistus on ihonhoidon A ja O. Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser sopii rasvoittuvalle iholle ja aknelle. Salaisuus on teepuuöljy, joka puhdistaa talia ja likaa iholta ja syväpuhdistaa ihoa. Sen lisäksi puhdistusaine sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa.


Kasvovesi.

Ainesosa, jonka tarvitset, on salisyylihappo, joka hillitsee talineritystä. Esimerkiksi Benton Aloe BHA Skin Toner sisältää salisyylihapon lisäksi etanan limaa, joka on korealaisen ihonhoidon superainesosa, joka taistelee juuri aknea vastaan. Kasvovesi tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.


Kasvonaamio.

Joskus pikahoito, eli kasvonaamio, on kätevä ja miellyttävä vaihtoehto. Cremorlab With Hazel Pore Control Mask on kangasnaamio, joka supistaa ihohuokosia, tasapainottaa talintuotantoa ja taistelee aknea vastaan. Kuulostaa kuivattavalta? Ei huolta, naamio sisältää myös useita mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

K-beauty.

Suodatin
2 tuotetta
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml)
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml)

22 € 27.90 € Ov-hinta 

2
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask
1-pack
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask

4.70 € 5 € 5.90 € Ov-hinta 

0

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄