Yksinkertainen kevätmeikki

Keväinen meikki MAC Cosmeticsilta.

Miltä kuulostaisi keväinen meikkilookki, joka on sitä paitsi helppo toteuttaa? Meidän mielestämme se kuulostaa aika hyvältä! MAC Cosmetics on luonut täydellisen kevätmeikin ja he jakavat nyt vinkkinsä sen toteutukseen alla. Kokeile itsekin!

Juuri nyt saat MAC Cosmetics Mini Matte Lipstick Lady Danger -huulipunan kaupan päälle, kun ostat 2 vapaavalintaista MAC Cosmetics -tuotetta! Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.


Silmät.

Aloita levittämällä luomille luomiväriä, kuten Powder Kiss Eye Shadow. Käytä 217 Blending Brush -sivellintä, jolla levittäminen on helppoa ja saat aikaan kauniin luomiin sulautuvan sävyn. Voit lisätä alaluomeen ripsien juureen hieman tummempaa luomiväriä korostaaksesi silmiä lisää. Tähän sopii työvälineeksi 219 Eye Brush. Lisää lopuksi ripsiin intensiivisyyttä In Extreme Dimension Mascara -ripsivärillä.


Posket.

Täydelliseen kevätlookkiin kuuluu tietenkin myös vieno puna posiklla. Glow Play Blush on kauniin hehkuva voidemainen poskipuna, joka luo luonnollisen näköisen punan poskille. Jos kaipaat intensiivisempää lopputulosta poskiin, voit levittää tuotteen sormenpäillä. Muutoin suosittelemme käyttämään 116 Blush Brush -sivellintä. Lisää lopuksi poskipäihin Strobe Cream Pinklite, joka on upea vaaleanpunainen, hehkuva highlighter.


Huulet.

Huulien meikkaus kannattaa aina aloittaa pohjustuksella parhaan madhollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Levitä huulille Prep+Prime Lip -pohjustusvoidetta enne huulipunaa. Powder Kiss Liquid Lipstick on monen pitkäaikainen suosikki ja siksi suosittelemme sitä myös tähän lookkiin. Suihkuta kasvoille lopuksi setting spraytä, jotta meikki kestää kauniina koko päivän. Prep + Prime Fix + on meidän suosikkimme.

Osta tuotteita.

Suodatin
10 tuotetta
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Rose Lavender
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

19.90 € Ov-hinta 

10
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour
MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour

23.90 € 23.90 € Ov-hinta 

0
MAC Cosmetics Glow Play Blush
MAC Cosmetics Glow Play Blush

28.03 € Ov-hinta 

1
Mac Cosmetics Strobe Cream
Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
MAC Cosmetics Strobe Cream

31.90 € Ov-hinta 

1
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow
MAC Cosmetics Powder Kiss Eye Shadow

16.90 € 16.90 € Ov-hinta 

0
MAC Cosmetics Prep + Prime Other Prep + Prime Lip
MAC Cosmetics Brushes 217S Blending
MAC Cosmetics Brushes 217S Blending

21.90 € Ov-hinta 

0
MAC Cosmetics Brushes 219 Pencil
MAC Cosmetics Brushes 219 Pencil

23.90 € Ov-hinta 

0
MAC Cosmetics Brushes 116 Blush
MAC Cosmetics Brushes 116 Blush

33.90 € Ov-hinta 

0

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa. Lue lisää > >