FOREO LUNA 3 MEN ryhmässä Ihonhoito / Ihonhoitotarvikkeet / Ihonhoitolaitteet at Bangerhead.fi (B063162)
FOREO LUNA 3 MEN
FOREO LUNA 3 MEN
FOREO LUNA 3 MEN
FOREO LUNA 3 MEN
New

FOREO
FOREO LUNA 3 MEN

199.90 199.90 € Ov-hinta 
Tilapäisesti loppu

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
FOREO
Lisää tuotemerkiltä FOREO
Tuotetiedot: Tuotenro: B063162

FOREO tuo markkinoille LUNA 3 MENin – uuden päivittäisen ihonpuhdistusrutiinisi. T-Sonic™-sykähtely poistaa öljyn ja lian syvältä ihosta, jolloin ihostasi ja ihohuokosistasi tulee puhtaammat ja kirkkaammat jo yhdessä minuutissa. Samalla paranee myös ihon kyky imeä itseensä puhdistuksen jälkeisiä hoitotuotteita.

Ei-huokoinen silikoni on nyt 25% pehmeämpää kuin edellisessä LUNAssa ja niin hellävaraista, että voit käyttää laitetta puhdistustuotteesi kanssa aamuin illoin. Materiaali ei kerää bakteereja, joten votrit hyvin ottaa harjan mukaan salille, matkoille tai tien päälle. 

LUNA 3 MEN myös pehmentää ihoa ja auttaa ehkäisemään parranajoon ja sisäänkasvaneisiin karvoihin liittyviä ongelmia. LUNA 3 MEN valmistelee ihosi parranajoa varten, jolloin saat paremman lopputuloksen. 

LUNA 3 MEN -laitteessa on kaksi puolta. Toinen niistä on tarkoitettu puhdistukseen, ja kääntöpuolen avulla voit edistää puhdistuksen jälkeisen hoitotuotteen imeytymistä ja kiinteyttää ihoa. Valittavanasi on 16 eri tehoa. Bluetoothin avulla liität LUNAn helposti FOREO FOR YOU -sovellukseen. Voit myös valita pikakomennon ilman sovellusta painamalla LUNAssa olevaa yleispainiketta. Suljet laitteen pitämällä painiketta 3 sekuntia pohjaan painettuna. 

LUNA 3 MEN on täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä suihkussa. Laite on helppo ladata mukana tulevalla USB-johdolla. Yksi lataus (n. 1 h) voi riittää peräti 650 käyttökertaan ennen LUNAn uudelleenlataustarvetta. 

Synkronoi LUNA sovelluksessa ensimmäisellä käyttökerralla. Näin avaat laitteen lukituksen ja rekisteröit uudelle FOREO-tuotteellesi 2 vuoden takuun.

Käyttö

1. Poista mahdolliset meikinjäänteet. 

2. Levitä puhdistusainetta LUNAan tai kasvoillesi. 

3. Kostuta LUNA ja käynnistä se joko sovelluksessa, jossa voit valita tehon, tai pikakomennolla. 

4. Puhdista iho kuljettamalla LUNAa minuutin ajan pyörivin liikkein kevyesti kaikkialla kasvoillasi. Ohjelman päätteeksi laite sammuu itsestään. Huuhtele laite. 

5. Levitä puhdistuksen jälkeen kasvoillesi kosteusvoidetta tai seerumia. 

6. Hiero tuote kasvoihisi kuljettamalla LUNAn kääntöpuolta ”kohottavin liikkein” kasvojen keskeltä kohti reunoja. Saat ikääntymisen merkkejä ehkäisevän hieronnan, jonka voit toistaa päivittäin tai tarpeen mukaan.

Ainesosat

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut ostivat myös

Bulldog Original Face Wash (150ml)

10.67 € Ov-hinta 

0
Bulldog After Shave Balm (75ml)

9.90 € Ov-hinta 

0
Bulldog Stubble Moisturiser (100ml)

15.90 € Ov-hinta 

0

Viimeksi näytetyt tuotteet

FOREO LUNA 3 MEN

199.90 € 199.90 € Ov-hinta 

0
New