Tilausehdot
Bangerhead-teamet!
Valitse kategoria

Tilausehdot

The important stuff

Tilausehdot eivät ehkä ole sitä kaikista mielenkiintoisinta luettavaa, mutta niissä on tilauksesi kannalta tärkeää tietoa! Alta löydät Bangerheadin tilausehdot. Tekemällä tilauksen hyväksyt tilausehtomme, joten lukaisethan ne läpi ennen tilauksen tekoa. Sinä olet meille kultaakin kalliimpi, joten olemme tottakai tehneet ehdoista sinulle mahdollisimman edulliset: tarjoamme muun muassa kaikille tuotteillemme 30 päivän palautusoikeuden ja ilmaiset toimituskulut kaikille yli 50 euron tilauksille. Love you!

Yleistä

Tilaus on tehty, kun Bangerhead (Y-tunnus: 2607224-8) vahvistaa tilauksen. Bangerhead pidättää omistusoikeuden toimitettuihin tuotteisiin siihen asti, kun asiakas on suorittanut maksun. Bangerhead noudattaa toiminnassaan Suomen Kilpailu- ja kuluttajaviraston suosituksia.

Teemme kaikkemme, jotta verkkokauppamme tiedot ovat aina oikeita, mutta pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin ja mahdollisiin virheellisiin kuviin ja teksteihin verkkokaupassamme. Näitä virheellisiä tietoja voivat olla esimerkiksi virhe tuotekuvauksessa, ainesosaluettelossa, hinnoissa ja/tai tiedoissa siitä, onko tuote varastossa. Bangerhed pidättää oikeuden korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tällaiset tiedot milloin tahansa.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksia sekä Suomeen että Ahvenanmaalle. Normaali toimitusaikamme on 3–5 arkipäivää. Kaikki tilauksemme toimitetaan Postin välityksellä. Toimitukset lähetetään toimitusosoitetta lähellä sijaitsevaan Postin noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse, kun pakettisi on noudettavissa. Lähetystä noudettaessa on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Toimituskulut

Alle 50 euron tilauksista perimme 4.90 euron suuruisen toimitusmaksun. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta! Toimitukset ovat noudettavissa noutopaikasta 7 päivän ajan, minkä jälkeen ne palautuvat varastollemme. Huomioithan, että noutamattomista toimituksista veloitamme 25 euroa.

Tilausvahvistus 

Tilausvahvistus lähetetään tilauksen teon yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Säilytä tilausvahvistus, sillä se toimii ostoksesi kuittina sekä takuukuittina tavaranvalmistajille

Maksaminen

Voit maksaa ostoksesi verkkopankin kautta, luottokortilla, Qliro-laskulla tai Qliro -osamaksulla. Voit maksaa tilauksen seuraavissa suomalaisissa verkkopankeissa: Handelsbanken, Nordea, Danske Bank, Aktia, POP, Tapiola, Osuuspankki, Ålandsbanken ja Säästöpankki. Laskutuspalvelun tarjoaja Qliro tarkistaa luottotietosi, kun valitset maksutavaksi laskun. Täältä luet lisää Qliron ehdoista.

Laskulla maksaminen

1. Qliro-lasku

Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Lasku lähetetään sähköpostitse oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 euron myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7% + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.

Jos ostat laskulla, varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi 14 päivän luoton.

2. Qliro-kampanja: osta nyt, maksa myöhemmin

Korko 0 %

Järjestelypalkkio 3,95 EUR

Ei muita kuluja.

Lasku lähetetään sähköpostilla kampanjakuukauden puolivälissä

Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 Euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.

Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.

3. Qliro-tili ja -osamaksu

Kun valitset osamaksun, saat heti tiedon, onko hakemuksesi hyväksytty ja voit tehdä ostoksesi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit palata takaisin ja valita toisen maksutavan.

Sinulla voi olla yksi tai useampia samanaikaisia osamaksuostoja. Qliro yhdistää ne yhteen kuukausilaskuun, joka lähetetään sähköpostitse jokaisen kuukauden puolivälissä. Voit milloin tahansa osamaksuajan aikana maksaa koko jäljellä olevan velkasi.

Osamaksulle on seuraavat vaihtoehdot

Maksutapa

 

6 kk

12 kk

36 kk

Tili*

Järjestelypalkkio

 

29,95€

39,95€

39,95€

0€

Käsittelymaksu

 

3,95€

3,95€

3,95€

3,95€

Vuosikorko

 

0 %

0 %

14,95 %

22,00 %

 

Esimerkki 1000 euron ostoksesta

Todellinen vuosikorko 

 

19,76 %

16,94 %

27,93 %

34,64 %

Maksu kuukaudessa

 

176€

91€

39€

98€

Kokonaiskulut

 

1 054€

1 087€

1 413€

1 171€

*Koskee maksua 12 kuukauden aikana

Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 euron myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7% + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.

Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.


Maksu kortilla ja verkkopankin tai Paypalin kautta

1. Maksu kortilla

Kortilla maksaminen tapahtuu järjestelmässä, joka täyttää PCI-DSS-turvallisuusstandardin vaatimukset.
 
Kun haluat tietoa maksuistasi, ota yhteyttä Qliroon. Löydät yhteystiedot osoitteesta https://www.qliro.com/

Voit valita, haluatko maksaa koko tilauksen heti maksu- tai luottokortilla. Hyväksymme tällä hetkellä VISA- ja Mastercard-kortit. Emme veloita korttimaksua. Maksukumppanimme Qliro käsittelee luottokorttimaksut ja takaa nopean ja luotettavan maksamisen.  
Lisäturvallisuutta varten käytämme 3D-Securea, joka on globaali VISAn ja Mastercardin käyttämä turvallisuusstandardi internet-maksamista varten.
Toimi näin:
1. Valitse luottokortti maksutavaksi kassalla. Sinut yhdistetään nyt Qliron turvalliselle maksupalvelimelle.
2. Valitse luottokortin tyyppi, anna kortin numero, voimassaoloaika, kortin turvakoodi (CVV) sekä kortinhaltijan nimi.
Huomaa, että käyttäessäsi e-korttia voimassaoloajan tulee olla vähintään kaksi kuukautta.
3. Suoritamme tarkastuksen varmistaaksemme, että kortin tiedot täsmäävät ja että kate riittää ostoa varten.
4. Ostosumma varataan ensin tililtäsi.
5. Varattu summa siirretään ”liikkeelle”, kun tuotteet lähetetään varastosta. Jos tilaus jaetaan useaan toimitukseen, summa siirretään, kun viimeinen toimitus lähetetään.  

2. Suora pankkimaksu Trustly-palvelulla

Tee ostoksia ja maksa suoraan pankkitililtäsi.

Toimi näin:

Valitse Trustly maksutavaksi kassalla.
Valitse käyttämäsi pankki ja tunnistaudu sitten pankkitunnuksilla tai turvakoodilla turvallisen ja salatun yhteyden kautta
Valitse sitten, miltä tililtä haluat maksaa ja vahvista maksu.
Ostosumma veloitetaan suoraan annetulta tililtä ja tilausvahvistus lähetetään.


3. Paypal

Maksa nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Voit valita maksun suorittamisen PayPal-saldoltasi tai PayPal-tilillesi liitetyltä maksu- tai luottokortilta.Hinnoittelu

Kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet sisältävät 24 prosentin suuruisen arvonlisäveron. Mahdolliset maksu- ja toimituskulut eivät sisälly hintoihin. Bangerhead.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin: sekä hintojen nostamiseen että hintojen laskemiseen. Bangerhead pidättää oikeuden virheisiin hinnoittelussa, tuotekuvissa, tuotekuvauksissa sekä tuotteiden teknisissä tiedoissa. Bangerhead pidättää myös oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tuote on loppuunmyyty sekä oikeuden muuttaa mahdollisesti virheellisiä hintoja. Bangerheadilla on oikeus korjata mahdolliset edellä mainittuihin tietoihin liittyvät virheet ja päivittää tuotetiedot milloin tahansa. Jos tuotteen ostohetkellä ilmoitettu hinta on virheellinen, Bangerhead ilmoittaa asiasta asiakkaalle asiakkaan hyväksyntää varten tai vaihtoehtoisesti peruuttaa tilauksen. Bangerhead pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli tuote on loppunmyyty tai tuotteen varastosaldo on virheellinen. Kaikki Bangerheadin kampanjat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, ellei kampanjaehdoissa toisin mainita.

 

Alennukset ja kampanjat

Kampanjat ovat voimassa joko kampanjan yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Kampanjaehdot esitetään aina kampanjan yhteydessä.

 

Palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Bangerheadin asiakkailla on aina 30 päivän palautusoikeus olettaen, että tuote on käyttämätön, alkuperäiskunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Sinetöityjen tuotteiden sinettien on oltava ehjiä. Huomioithan, että asiakas vastaa palautuskuluista, jos kyseessä ei ole tuotereklamaatio. Palautukset lähetetään varastollemme Ruotsiin. Palautukseen on liitettävä palautuksen tekijän nimi ja tilausnumero.

Jos haluat tehdä palautuksen, pakkaa tuote huolellisesti ja lähetä palautus nimelläsi ja tilausnumerollasi varustettuna osoitteeseen:

Bangerhead

c/o Cross Nordic Logistics

PL 5080

00002 HELSINKI

Muista pyytää lähetyksestäsi kuitti, jotta palautus voidaan korvata sinulle, vaikka lähetys katoaisi matkan aikana. Huomioithan, että asiakas vastaa palautuskuluista. Palautusten käsittely vie normaalisti 1–3 viikkoa. Saat vahvistusviestin sähköpostitse, kun palautus on otettu vastaan ja rekisteröity. Jos haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinulle maksuttomat palautusohjeet.

Huomioithan, että toimitukset ovat noudettavissa noutopaikasta 7 päivän ajan, minkä jälkeen ne palautuvat varastollemme. Noutamattomista toimituksista veloitamme 25 euroa.

 

 

Reklamaatio ja takuu

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen. Neuvomme sinulle, miten voit tehdä maksuttoman palautuksen. Pyydämme sinua ilmoittamaan viallisesta tai väärästä tuotteesta mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tarjoamme kaikille sähkötyökaluille kahden vuoden takuun.

 

Toimitusvauriot

Bangerhead vastaa vaurioituneista tuotteista ja kadonneista toimituksista. Toimituksessa aiheutuneet vauriot on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa, minkä takia pyydämme asiakasta tarkistamaan tuotteiden kunnon heti tilauksen saapuessa.

 

Rahojen palautus

Rahat palautetaan aina 30 päivän sisällä tilauksen peruuntumisesta tai palautuksen saapumisesta. 

 

Yksityisyys ja tietosuoja

Bangerhead on vastuussa tilauksen teon yhteydessä annetuista henkilötiedoista henkilötietolain ja EU:n tietosuojalain (GDPR) nojalla. Hyväksymällä ostoehtomme tai rekisteröimällä tietosi verkkokauppamme asiakasprofiiliin hyväksyt tietojesi tallentamisen, jotta voimme käsitellä tilaustasi, suorittaa tilauksen, helpottaa tilausten tekoa jatkossa, mahdollistaa tilauksesi päivittämisen ja lähettää tarjouksia tekstiviestitse, sähköpostitse tai muuna suoramarkkinointina joko suoraan Bangerheadilta tai Bangerheadin käyttämän markkinointiviestejä lähettävän palveluntarjoajan kautta. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saada pääsy sinua koskeviin tietoihin, muuttaa tietojasi tai pyytää niiden poistamista. Voit myös milloin tahansa vetää takaisin suostumuksesi ottaa vastaan tarjouksia. Jos et halua ottaa vastaan tekstiviestejä tai uutiskirjeitä, voit peruuttaa ne viestissä olevien ohjeiden avulla, asiakasprofiilisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Lue lisää tietosuojaperiaatteistamme täällä.

Bangerhead on vastuussa tilauksen yhteydessä jätettävistä henkilötiedoista. Bangerhead tallentaa henkilötietosi tehtyjen ja tulevien tilausten käsittelemisen helpottamiseksi ja lähettääkseen ajankohtaisia tarjouksia tekstiviestitse ja sähköpostitse.

 

Ikäraja

Bangerhead toimittaa tilauksia ainoastaan yli 18-vuotiaille. Jos olet alaikäinen, huoltaja voi tehdä tilauksen puolestasi.

 

Evästeet

Bangerheadin verkkosivusto käyttää evästeitä. Eväste on teknistä informaatiota sisältävä tekstitiedosto, jonka tarkoitus on parantaa käyttäjän käyntiä verkkosivustolla. Selaimesi tulee hyväksyä evästeet, jotta tuotteiden lisääminen ostoskoriin onnistuu. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos evästeisiin liittyvät kysymykset askarruttavat sinua.

 

Turvallisuus

Bangerhead.fi-verkkosivusto on suojattu Verisignin 256-bitin SSL/TLS-suojauksella, mikä näkyy myös osoitekentän alussa olevasta lukosta. SSL/TLS-suojaus suojaa tietokoneen ja sähköpostipalvelimen välisen yhteyden ja suojaa näin myös henkilötietojesi joutumiselta ulkopuolisten käsiin. 

Bangerhead tekee yhteistyötä Pohjoismaiden johtavan verkkomaksupalvelujen tarjoajan, DIBS Payment Service AB:n, kanssa. Kun valitset maksutavaksi korttimaksun, sinut ohjataan SSL/TLS-sertifikaatilla suojatulle sivulle. Sivu käyttää Visan ja MasterCardin yhdessä kehittämää 3D Secure -todentamispalvelua.

Rekisteriseloste

Bangerhead, Y-tunnus: 2607224-8

Asiakkaan tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme asiakastilin luomisen ja tilauksen tekemisen yhteydessä. Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaustiedot ja tilausten seurantatiedot. Asiakkaan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja rekisterin käyttöoikeudet edellyttävät Bangerheadin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Asiakastiedot voidaan poistaa rekisteristä asiakkaan pyynnöstä.