Filorga

Filorga

Moderni ranskalainen tuotemerkki, jonka tuotteet ovat saaneet inspiraationsa esteettisestä lääketieteestä. Tuotteet antavat nopeita, näkyviä ja kestäviä tuloksia samalla, kun ne hoitavat ihoa ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.

Filorga lyhyesti

Filorga on ranskalainen ihonhoitomerkki, joka perustettiin vuonna 1978. Filorgan suosio Pohjoismaissa on viime vuosina kasvanut nopeasti.  Filorgan perustaja esteettinen lääkäri Dr. Michel Tordjman on anti-age-käsittelyiden, kuten mesoterapian, glykoolihappokuorintojen ja täyteainehoitojen asiantuntija.

Hän sai inspiraationsa tutkimalla ihon ikääntymistä ja kehitti sen tuloksena NCTF-liuoksen. Liuos vaikuttaa kuuteen eri iho-ongelmaa: se kosteuttaa, kiinteyttää, antaa hehkua sekä taistelee ryppyjä, epätasaista ihonsävyä ja ihohuokosia vastaan. NCTF asetti standardin tuotemerkille ja on useiden Filorgan tuotteiden perusta.

Sarjat

Filorgan valikoimasta löytyy useita sarjoja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja taistelevat erilaisia ikääntymisen merkkejä vastaan syvällä ihossa.

NCEF – Tehokkain tuotesarja syviä juonteita ja ryppyjä vastaan. Tuotteet toimivat aktiivisesti vähentäen hienoja juonteitam ryppyjä, ihon epätasaisuuksia ja suurentuneita ihohuokosia. Iho tuntuu kiinteämmältä ja saa kauniin hehkun.

Time-Filler - Time-Filler-sarjan tuotteet antavat iholle sileämmän ja täyteläisemmän tunteen. Tuotteet tehostavat kollageenintuotantoa ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Iho näyttää tasaisemmalta ja levänneeltä.

Oxygen Glow – Sarja pyrkii luomaan virheettömän, kosteutetun ja hehkuvan ihon. Iho tuntuu tasaisemmalta, kosteutetulta ja luonnollisen hehkuvalta. Tuotteet taistelevat myös ensimmäisiä ikääntymisenmerkkejä vastaan.

Meidän suosikkimme

Salonkilaatuisia tuloksia kotona. Listasimme ehdottomat suosikkimme:

NCEF Night Mask. Elvyttävä yönaamio, joka nuorentaa ihoa näkyvästi yön aikana. Melatoniini-CX on tehokas ainesosa, joka vaikuttaa yön aikana ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan ja heräät iho kauniin hehkuvana.

Scrub & Peel. Tämä 2-in-1 -vartalokuorinta yhdistää sekä kemiallisen että mekaanisen kuorinnan ja ravitsee ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Voidemainen koostumus muuttuu maitomaiseksi kosketuksissa veden kanssa.

Optim-Eyes Eye Contour Cream. Kolmitehoinen silmänympärysvoide, joka vähentää tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta sekä hienoja juonteita. Aktiiviset peptidit taistelevat turvotusta vastaan ja saavat silmät näyttämään virkeämmiltä ja levänneiltä.  

Näytä lisää Piilota tiedot
Suodatin
Tuotesarja
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
10 - 19.9 € 20 - 29.9 € 30 - 39.9 € 40 - 49.9 € 5 - 9.9 € 50 - 74.9 € 75 - 99.9 € Yli 100 €
Sulje ja näytä tuotteet
57 tuotetta
Filorga Oxygen-Glow Clean (125ml) Y
Filorga Optim-Eyes Eye Contour Cream (15ml) Y
Filorga Oxygen-Glow Mask (75ml) Y
Filorga Oxygen-Glow Mask (75ml)

37.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Time Flash Y
Filorga Time Flash

41.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Time Filler Mask Y
Filorga Time Filler Mask

11.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Hydra Filler Mask Y
Filorga Hydra Filler Mask

11.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Micellar Solution (400ml) Y
Filorga Anti-Ageing Foam Cleanser (150ml) Y
Filorga Time-Filler Mat (50ml) Y
Filorga Time-Filler Mat (50ml)

65.90 €Ov-hinta 

0
Filorga UV Bronze Body SPF50+ (150ml) Y
Filorga UV Bronze Face SPF50+ (40ml) Y
Filorga Optim-Eyes Patches Y
Filorga Optim-Eyes Patches

43.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Optim-Eyes Lotion (110ml) Y
Filorga Time-Zero Serum (30ml) Y
Filorga Time-Zero Serum (30ml)

65.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Scrub And Mask (55ml) Y
Filorga Scrub And Mask (55ml)

45.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Time-Filler (50ml) Y
Filorga Time-Filler (50ml)

65.90 €Ov-hinta 

0
Filorga Hydra Filler (50ml) Y
Filorga Hydra Filler (50ml)

49.90 €Ov-hinta 

0