Briogeo

Briogeo

Briogeo on saanut inspiraationsa New York Cityn eläväisestä kulttuurista ja  arvoista, jotka kuvastavat yksilöllisyyttä, positiivisuutta ja avoimuutta. Trendikkäistä tuotteista löytyy sarja jokaiselle hiustyypille.

Briogeo lyhyesti

Nancy Twine perusti Briogeo asunnossaan New Yorkin East Villagessa. Hänestä tuntui, etteivät markkinoiden luonnolliset hiustenhoitotuotteet saaneet luvattua lopputulosta ja loi tuotemerkin isoäitinsä avulla.

Kaikki merkin tuotteet ovat 90-100% luonnollisia ja kierrätettävät pakkaukset on myös valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Briogeon tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja lisäksi tuotteet ovat veganisia ja gluteenittomia.

Sarjat

Löydät varmasti hiuksillesi sopivan Briogeo-tuotesarjan, tässä muutama, joihin kannattaa tutustua!

Curl Carisma – Sisältää sheavoita, quinoauutetta ja tomaattia, jotka antavat pitkäkestoista kosteutusta luonnostaan kihartuville hiuksille. Kauniit ja erotellut kiharat ilman pörröisyyttä.

Don't Despair, Repair! – Sarja kuiville ja vaurioittuneille hiuksille. Tuotteet sisältävät ruusunmarjaöljyä, manteliöljyä ja B-vitamiinia, jotka korjaavat hiusta ja antavat terveen kiillon.

Be Gentle, Be Kind – Superfood-sarja, joka ravitsee ja kosteuttaa kuivia ja elottomia hiuksia. Hedelmä- ja kasvisuutteet hoitavat hiuksia tehden niistä pehmeät.

Meidän suosikkimme

Kaikkihan unelmoivat hyvinvoivista hiuksista ja Briogeon valikoimasta jokainen voi löytää juuri omalle hiustyypilleen sopivat tuotteet. Alta löydät muutaman suosikkimme:

Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask. Syväkosteuttava hiusnaamio, joka korjaa vaurioituneita hiuksia, antaa kauniin kiillon ja taistelee katkeilua vastaan.

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo. Rauhoittava ja kuoriva shampoo, joka poistaa likaa ja muotoilutuotteiden jäämiä hiuspohjasta.

Be Gentle Be Kind Kale + Apple Replenishing Superfood Conditioner. Vihreän smoothien inspiroima hoitoaine. Hoitava ja ravitseva hoitoaine edistää myös hiuspohjan hyvinvointia.

Näytä lisää Piilota tiedot
Suodatin
37 tuotetta
Briogeo Dont Despair, Repair! Strengthening Treatment Oil (30ml) Y
Briogeo Farewell Frizz Rosarco Milk Leave-In Conditioning Spray (51ml) Y
Briogeo Dont Despair, Repair! Deep Conditioning Mask (30ml) Y
Briogeo Superfoods Hair Bar Kit Y
Briogeo Superfoods Hair Bar Kit

53.90 € 53.90 € Ov-hinta 

0
New
Briogeo Farewell Frizz Smoothing Shampoo (237ml) Y

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >