Estée Lauder

Estée Lauder

Estée Lauder edustaa klassista kauneudenhoitoa ja vahvaa uskoa jokaisen naisen yksilölliseen kauneuteen. Tuotteet kehitetään asiakasta ajatellen ja niiden tulee olla helppokäyttöisiä ja lopputuloksen kestävä. Estée oli kauneudenhoitoalan pioneeri ja hänen perintönsä elää tänäkin päivänä suurella valikoimalla ihonhoitotuotteita, tuoksuja, vartalonhoitotuotteita sekä meikkejä.

Estée Lauder lyhyesti

Estée Lauder on epäilemättä yksi kaikkien aikojen ikonisimmista kauneudenhoitomerkeistä. Yrityksen  perustivat Estée Lauder yhdessä miehensä Joseph Lauderin kanssa vuonna 1946. Pari rakensi yrityksensä yhdessä ja ensimmäiset neljä tuotetta kehitettiin jo samana vuonna 1946. Tuotteita myytiin Manhattanin salongeissa, joissa Estée antoi ilmaisia konsultaatioita ja neuvoja.

Estée piti huolta, että hänen tuotteitaan tuli myydä vain hienoimmissa ja eleganteimmissa liikkeissä. Hänen ideastaan demonstroida tuotteiden käyttöä asiakkaille ja hänen kyvystään kuunnella asiakkaiden tarpeita tuli menestys. Tänä päivänä  Estée Lauder on valtava konserni, jonka alla on useita tunnettuja merkkejä, kuten Clinique, MAC Cosmetics ja Tom Ford, muutaman mainitaksemme.

Sarjat

Revitalizing Supreme – Sarja keskittyy anti-age-vaikutukseen ja ehkäisemään hienojen juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet tekevät ihosta kimmoisan ja antavat kauniin hehkun.

Double Wear – Suuri valikoima pohjatuotteita, joista löydät itsellesi sopivan koostumuksen että sävyn. Tuotteet sopivat luonnollisesti kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille.

DayWear & NightWear – Kosteuttava sarja, joka suojaa antioksidanttien avulla ihoa ulkoisilta rasitteilta. Sarja sisältää useita voiteita erilaisille ihotyypeille, joista löydät helposti itsellesi sopivan.

Re-Nutriv – Tämä upean ylellinen ihonhoitosarja minimoi ikääntymisen merkkejä kuten hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta kiinteämmän ja hehkuvan. Monet tuotteet sisältävät tehokasta Black Diamond Truffle Extract -uutetta, joka on tunnettu anti-aging-ominaisuuksistaan.

Suosikkimme

Estée Lauderilta löydät laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja sekä vartalonhoitotuotteita, joista listasimme muutaman suosikkimme.

Advanced Night Repair. Tästä seerumista ovat kaikki vähintäänkin kuulleet. Tämä anti-age-seerumi häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä tehokkaasti samalla, kun se kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee nuorekkaampi, tasaisempi ja kauniin hehkuva. Sarjasta löytyy myös silmänympärysvoide ja -seerumi.

Double Wear Stay-in-Place Makeup. Täysin peittävä meikkivoide, joka jättää kauniin mattapinnan ja on saatavana yli 30 eri sävyssä. Tämä suoranainen kulttisuosikki on vedenkestävä ja antaa varmasti  tasaisen ja kestävän lopputuloksen. Saatavana myös kevyempänä Double Wear Nude Makeup -versiona, joka antaa kevyen tai keskipeittävän lopputuloksen.

DayWear Anti-Oxidant 24H Moisture Cream SPF 15. Suojaava kasvovoide, joka kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan. Häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten kuivaa ja sameaa ihoa ja kuivuuden aiheuttamia juonteita. Saatavana kuivalle iholle tai normaalille/sekaiholle sopivana versiona.

Bronze Goddess EdT. Kaikki meistä joskus haaveilevat ja kuvittelevat itsensä lämpimälle hiekkarannalle. Kookoksen, meripihkan ja santelipuun lämpimät tuoksut viimeisteltynä raikkaalla mandariinilla tuovat lämpimän kesäpäivän tunteen ympäri vuoden.

Näytä lisää Piilota tiedot
Suodatin
Tuotesarja
Estee Lauder Bronze Goddess Estee Lauder Double Wear Estee Lauder Perfectionist
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
10 - 19.9 € 20 - 29.9 € 30 - 39.9 € 40 - 49.9 € 5 - 9.9 € 50 - 74.9 € 75 - 99.9 € Yli 100 €
Sulje ja näytä tuotteet
135 tuotetta
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

48 € 47.90 € Ov-hinta 

39
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

alk.63 € alk.74.90 € Ov-hinta 

15
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Estée Lauder Double Wear Pump To Double Wear
Estée Lauder Double Wear Pump To Double Wear

6 € 5.90 € Ov-hinta 

2
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black

35 € 34.90 € Ov-hinta 

0
Estee Lauder Supreme+ Holiday 20 Skincare Set mix Y
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup
Ecru 1N2 Fresco 2C3 Desert Beige 2N1 Peble 3C2 Ivory Beige 3N1 Shell Beige 4N1 Porcelain 1N0
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer
Medium Deep
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

47 € 46.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder Double Wear Lengthening Mascara Black (6ml) Y
Estée Lauder Matte Shine Control Perfecting Primer (30ml)
Estée Lauder Double Wear Instant Fix 24 Hour Concealer
Estée Lauder Pure Color Love Lipstick
Blaise Buff 100 Raw Sugar 110 Hot Streak 300 Bar Red 310 Burning Love 320 Strapless 130 Naked City 140 Wild Poppy 330 Crazy Beautiful 430
Estée Lauder Pure Color Love Lipstick

26 € 25.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam (100ml)
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml) Y
Estée Lauder Glow BB Highlighter
Estée Lauder Glow BB Highlighter

34 € 33.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Onyx Coffee Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

23 € 22.90 € Ov-hinta 

0
Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher
50ml
Estée Lauder Lash Primer Plus (5ml) Y
Estée Lauder Lash Primer Plus (5ml)

27 € 26.90 € Ov-hinta 

0