By Terry

By Terry

Luo ylellinen lookki By Terryn meikeillä ja ihonhoitotuotteilla. By Terryn tuotteilla saat aina aikaan raikkaan ja kosteutetun ihon riippumatta siitä, kuinka väsynyt ihosi oikeasti on. By Terry tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen tuotteidensa laatua ja voi siksi taat meikkeihinsä vahvan pigementin, ihonhoitotuotteisiinsa puhtaat aktiiviset ainesosat sekä hajuvesiinsä uniikit, hienostuneet tuoksut. Ylellisyys, luovuus ja modernius ovat tämän merkin peruspilareita. 

Tietoa By Terrystä

Merkin perustaja Terry de Gunzburg on ikoninen hahmo kauneuden maailmassa ja on ollut mukana kehittämässä muun muassa kulttituote YSL Touche Éclat -meikkivoidetta työskennellesään 15 vuoden ajan tuotekehittäjänä. Vuonna 1998, päättäessään kansainvälisen uransa meikkitaiteilijana ja Yves Saint Laurent Beautén tuotekehittäjänä, päätti Terry de Gunzburg perustaa By Terry -merkin. Hänet tunnetaan erityisesti siitä, miten hän onnistuu luomaan kasvoille upean hehkun valoaheijastavien pigmenttien, rohkeiden värien ja täyteläisien tekstuurien kautta. 

Suosikkimme

Hyaluronic Hydra-Powder - By Terry Hyaluronic Hydra-Powder on täydellinen viimeistelytuote, joka luo illuusion tasaisesta ja virheettömästä ihosta. Tämä kosteuttava, hienon hieno puuteri on rikastettu hyaluronihapolla, joka sumentaa ihon epätasaisuudet pois ja jättää jälkeensä virheettömän ihon. Hyaluronic Hydra-Powder on By Terryn rakastetuin tuote juuri siksi, että se kiinnittää meikin samalla jättäen ihon pinnalle upean, tasaisen lopputuloksen.

Starlight Rose Cc Serum - Tämä ihmetuote on saanut inspiraationsa rakastetusta Brightening Cc Serum -tuotteesta ja antaa ihollesi upean hehkun. Tuote sopii kaikille ihonväreille ja sen uniikki koostumus sisältää ruusuvahaa, kuukiviuutetta ja jalokivihelmiä, jotka tasoittavat juonteita ja tekevät ihosta täyteläisemmän ja hehkuvan.

Specific Eyes And Lips Care Baume De Rose - Hohdokas, intensiivinen ja hoitava voide huulille ja kynsinauhoille. Korjaa ja ravitse huuliasi ja kynsinauhojasi tällä ihanan tuoksuisella, syväkosteuttavalla balsamilla. Ylellinen koostumus, joka saa uniikin tehonsa ruusunvahasta ja pastelliöljystä, nopeuttaa myös solujen uusiutumista. Voide sisältää myös sheavoita, joka jättää huulet ihanan pehmeiksi ja sileiksi sekä keramideja ja E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ja vahvistamaan huulia ehkäisten ikääntymisen merkkejä.

Gloss Terrybly Shine - Anti-aging, kiinteyttävä ja volyymia antava huulikiilto, joka sisältää eksklusiivista Lumilip-teknologiaa, joka nuorentaa ja muotoilee huulia. By Terry Gloss Terrybly Shine on täynnä antioksidantteja ja aktiivisia ainesosia, jotka takaavat välittömästi täyteläiset, kosteutetut ja hehkuvat huulet. "Kiss Me Quick" -uute stimuloi luonnollista kollagenintuotantoa, minkä seurauksena huulista tulee täyteläisemmät. Täydellinen quick-fix sinulle, jonka huulet kaipaavat uutta energiaa.
Näytä lisää Piilota tiedot
Suodatin
134 tuotetta
By Terry Brightening CC Palette 1 Sunny Flash Y
By Terry Brightening CC Palette 1 Sunny Flash

54.90 €54.90 €Ov-hinta 

0
New
By Terry Baume De Rose Jar Summer Edition Y
By Terry Baume De Rose Jar Summer Edition

43.90 €43.90 €Ov-hinta 

0
New
By Terry Tea To Tan Coffret (100ml + 30ml) Y
By Terry Tea To Tan Coffret (100ml + 30ml)

64.90 €64.90 €Ov-hinta 

0
New
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
Y
By Terry Starlight Rose Glowing Powder Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)

31.92 €39.90 €Ov-hinta 

1
By Terry Hyaluronic Hydra Primer (40ml) Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
Y
By Terry Brightening CC Powder
N1 Immaculate Light N2 Rose Elixir N3 Apricot Glow N4 Sunny Flash
Y
By Terry Brightening CC Powder

55.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Matte N8 Red Shot
By Terry Lip Expert Matte N8 Red Shot

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Matte N2 Vintage Nude
By Terry Lip Expert Matte N2 Vintage Nude

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Matte N9 Red Carpet
By Terry Lip Expert Matte N9 Red Carpet

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Matte N10 My Red Y
By Terry Lip Expert Matte N11 Sweet Flamenco
By Terry Lip Expert Matte N11 Sweet Flamenco

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Shine N2 Vintage Nude Y
By Terry Lip Expert Shine N4 Hot Bare
By Terry Lip Expert Shine N4 Hot Bare

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0
By Terry Lip Expert Shine N10 Bare Flirt Y
By Terry Lip Expert Shine N12 Gypsy Shot
By Terry Lip Expert Shine N12 Gypsy Shot

22.33 €31.90 €Ov-hinta 

0

Budbee toimittaa tilauksesi kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Lue lisää > >