Magazine

What we want now

Tutustu
K-beauty-valikoimaamme

Paina tästä
Virheetön luomiväri koko päiväksi

VIRHEETöN LUOMIVäRI KOKO PäIVäKSI

Harva asia ärsyttää yhtä paljon kuin, se että vaivalla väsätty silmämeikki katoaa päivän kuluessa tai pahimmassa tapauksessa kasautuu yhdeksi kököksi luomivakoon. Näillä vinkeillä saat silmämeikin kestämään koko päivän.Keep it cleanAloita puh... Lue lisää »

Te kysyitte, me vastaamme: miten luon hehkua iholle?

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME: MITEN LUON HEHKUA IHOLLE?

Kuinka usein sitä ei ole toivonut, että taskussa asustelisi pieni kosmetologi, jonka voi nykäistä esiin aina, kun on tullut aika päivittää ihonhoitorutiini, taistella finnejä vastaan tai ihan vain antaa iholle kauniin raikasta hehkua? Usein, jos meiltä kysytään! Meillä ei valitettavasti... Lue lisää »

Me listaamme: 3 kuorintatuotetta herkälle iholle

ME LISTAAMME: 3 KUORINTATUOTETTA HERKäLLE IHOLLE

Iho kaipaisi pientä syyspäivitystä, mutta pelkäät, että ihonhoitorutiinien remontti sekoittaa koko pakan? Ei hätää, me listasimme tuotteet, jotka syväpuhdistavat myös herkän ihon.Clarins Gentle Peeling Smooth Away CreamSyväkosteuttava ja pehmentävä savinaamio, joka sopii ... Lue lisää »

Paksummat hiukset? Näillä vinkeillä onnistut

PAKSUMMAT HIUKSET? NäILLä VINKEILLä ONNISTUT

Paksummat ja tuuheammat hiukset saa aikaan muillakin, kuin hiustenpidennyksillä, jotka saattavat rasittaa paitsi omia hiuksia myös lompakkoa. Me listasimme viisi parasta vinkkiä, joilla taiot hiuksistasi paksumman tuntuiset.Muista hiuspohjaKun hiuspohja voi hyvin, myös hiukset jaksavat kasvaa tuuheampina. Kokeile Reverien Cak... Lue lisää »

5 helppoa niksiä tuuheampiin ripsiin

5 HELPPOA NIKSIä TUUHEAMPIIN RIPSIIN

Ripsienpidennysbuumi todistaa, että pitkät räpsyttimet ovat monen toivelistalla. Jos ripsienpidennykset kuitenkin tuntuvat vierailta, voi muutamalla helpolla niksillä omista luonnollisia (tynkä)ripsistäkin tehdä unelmien räpsyripset.Ravitse.Tehosta ripsien kasvua ripsiseerumilla. Kokeile esimerkiksi LashFo... Lue lisää »

Pakko kokeilla: hiuspohjan kuorinta

PAKKO KOKEILLA: HIUSPOHJAN KUORINTA

Kasvojen kuorinnasta on kuullut kaikki, mutta hiuspohjan kuorinta on pysynyt ammattilaisten tarkoin varjeltuna salaisuutena aivan viime aikoihin asti. Me kerromme, mitä hyötyä hiustenpohjan kuorinnasta on ja millä hiuspohjan kuorintatuotteilla pääset alkuun.Hoida oikeinHiuspohja altistuu monenlaisille rasituksille p... Lue lisää »

Ethän skippaa näitä ihonhoitotuotteita kesällä

ETHäN SKIPPAA NäITä IHONHOITOTUOTTEITA KESäLLä

Elämässä on aika monta juttua, jotka voi skipata hyvällä omalla tunnolla. Esimerkiksi sukkalaatikon parittomien yksilöiden inventaarion väliin jättäminen ei kaada maailmaa. Aurinkosuojasta huolehtiminen on kuitenkin sellainen asia, jonka ei ikinä tulisi päätyä aina kaukaiseen tulev... Lue lisää »

TUOTE 1-10 / 145.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki