Magazine

What we want now

Tutustu
K-beauty-valikoimaamme

Paina tästä
Me testasimme: suosituimmat MAC-huulipunat

ME TESTASIMME: SUOSITUIMMAT MAC-HUULIPUNAT

Ei ole mikään salaisuus, että MAC Cosmeticsilla on ainutlaatuinen kyky saada kukkaron nyörit löystymään myös silloin, kun lompakko jo huutaa tyhjyyttään. Me tiedämme tarkalleen, miten helppoa olisi antaa sydämen päättää, mutta jos olet päättänyt pit... Lue lisää »

Paras MAC-meikkivoide jokaiselle ihotyypille

PARAS MAC-MEIKKIVOIDE JOKAISELLE IHOTYYPILLE

MAC Cosmetics on monen luottomerkki, ja MAC on kieltämättä lyömätön silloin, kun kyseessä on pohjameikit ja aivan erityisesti meikkivoiteet. MACin valikoimasta löydät meikkivoiteen kaikkiin tilanteisiin ja jokaiselle ihotyypille. Mutta mikä meikkivoide sopii parhaiten juuri sinun ihollesi ja... Lue lisää »

3 edullista vinkkiä hehkuvaan ihoon

3 EDULLISTA VINKKIä HEHKUVAAN IHOON

Viime vuonna itsensä täydellisesti läpi lyönyt glow-tyyli ja hehkuva iho ovat vallitsevia kauneustrendejä myös vuonna 2018. Jos trendi kiinnostaa, mutta lompakko huutaa hoosiannaa, kannattaa tutustua näihin kolmeen vinkkiin! Me tiedämme parhaat glow-tuotteet, jotka eivät kaada budjettia.KuoriHyvinvoiv... Lue lisää »

5 vinkkiä tasaisemman sävyiseen ihoon

5 VINKKIä TASAISEMMAN SäVYISEEN IHOON

Auringon aiheuttamat vauriot, akne ja monet muut iholle vuosien varrella kertyneet jäljet voivat jättää ihon sävyn epätasaiseksi. Jos himotuslistalla kuitenkin koreilee tasaisen sävyinen iho, joka ei juuri meikkiä kaipaa, kannattaa lukaista nämä viisi vinkkiä!Ehkäise  Aloitetaan ne... Lue lisää »

Tämän takia kannattaa vaihtaa mineraalimeikkivoiteeseen

TäMäN TAKIA KANNATTAA VAIHTAA MINERAALIMEIKKIVOITEESEEN

Mineraalimeikit ovat ehkä yksi takavuosien suurimmista uusista meikkiläpimurroista. Mineraalimeikit ehtivät jo välissä melkein unohtuakin, mutta elävät jälleen uuttaa nousukauttaan. Me kerromme, miksi mineraalimeikkivoiteeseen kannattaa vaihtaa.Luonnolliset ainesosatEhkä yksi ilmiselvimmistä syis... Lue lisää »

Kun sää ei helli: Netflix and masking

KUN Sää EI HELLI: NETFLIX AND MASKING

Kevään viimeisiä pakkaspäiviä viedään (toivottavasti), joten vielä voit viettää koko päivän kotisohvalla Netflix-sarjamaratonin parissa ilman, että huono omatunto kolkuttaa. Todellinen kauneusnörtti yhdistää sarjasuosikkinsa siihen matchaavaan kasvonaamioon! Me lista... Lue lisää »

TUOTE 1-10 / 135.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki 
Osta nyt, maksa elokuussa Qliro Kampanja -laskulla!