Magazine

What we want now

Tutustu
Medik 8 -valikoimaamme

Paina tästä
Näin värjäät kulmat kätevästi kotona.

NÄIN VÄRJÄÄT KULMAT KÄTEVÄSTI KOTONA.

Kauniit kulmakarvat kehystävät kasvoja ja ovat tärkeä osa niin arki- kuin juhlalookkia. Kulmakarvojen jokapäiväinen meikkaaminen on hankalaa ja aikaa vievää, mutta helpompikin ratkaisu on olemassa. Kulmat voi nimittäin helposti kestovärjätä kotona. Refectocil tarjoaa helppokäytt... Lue lisää »

Kulissien takana: Copenhagen Fashion Week

KULISSIEN TAKANA: COPENHAGEN FASHION WEEK

Seuraa meitä kulissien taakse Copenhagen Fashion Week-tapahtumaan! Olimme paikan päällä Kööpenhaminassa muotiviikon aikana yhdessä kauneussuosikki Bobbi Brownin kanssa ja paljastamme kuinka tämä trendikäs meikkilookki, joka nähtiin ROTATE-näytöksen aikana, luotiin!Lookin takana on ... Lue lisää »

Your dreams bottled.

YOUR DREAMS BOTTLED.

Olemme olleet alalla kymmenen vuotta ja ehtineet testata käytännössa katsoen kaikkea. Täydellisen rutiinin löytäminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, ja siksi käännyimme teidän puoleenne. Noin vuosi sitten pyysimme teitä jakamaan hiusunelmanne kanssamme, ja nyt 12 kuukautta myöhem... Lue lisää »

Valitse hiustyypillesi sopiva käsittely

VALITSE HIUSTYYPILLESI SOPIVA KÄSITTELY

Aurinko, tuuli ja vesi kuuluvat kesään, mutta saattavat vahingoittaa hiuksiasi. Säännöllisten kampaamokäyntien lisäksi erilaiset hoidot ja naamiot ovat paras tapa pitää hiukset terveenä ja kauniina. Mutta älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi vääriin käsittelyhin – hiustyy... Lue lisää »

5 suosikkituotetta Filorgalta

5 SUOSIKKITUOTETTA FILORGALTA

Haluatko näkyviä tuloksia ja nuorekkaan ihon, mutta et halua nojautua pistoshoitoihin? Siinä tapauksessa tarvitset ikonisen ranskalaisen ihonhoitosarjan, Filorgan, elämääsi! Heidän tuotteensa sisältävät samoja ainesosia, joita käytetään esteettisessä lääketieteess... Lue lisää »

Torju ihon ennenaikainen vanhentuminen auringossa

TORJU IHON ENNENAIKAINEN VANHENTUMINEN AURINGOSSA

Tästä on toki puhuttu jo paljon, mutta kerrottakoon se vielä kerran: jopa 80 prosenttia ihon ennenaikaisesta vanhentumisesta johtuu altistumisesta vahingollisille UVA/UVB-säteille. Auringolta suojaamisessa ei voi olla liian varovainen, ja onneksi aurinkosuojia löytyykin jokaiseen tarpeeseen. Onneksi olemme myös p... Lue lisää »

Säilytä ihon nuorekkuus myös auringossa

SÄILYTÄ IHON NUOREKKUUS MYÖS AURINGOSSA

Aurinko on ehdottomasti yksi suurimmista ihon ennenaikaisen vanhentumisen aiheuttajista – se on jo tiedossa. Mutta tiesitkö, että 80% vahingoista aiheuttaa UVA- ja UVB-säteille altistuminen? Listasimme vinkkimme, joilla voit nauttia aurinkoisista päivistä ja säilyttää ihosi nuorekkaana!Käytä... Lue lisää »

Mette Picautin vinkit kauniin hehkuvaan ihoon

METTE PICAUTIN VINKIT KAUNIIN HEHKUVAAN IHOON

Kevätaurinko on jo näyttäytynyt muutaman kerran ja nyt on aivan viimeistään aika loihtia iholle keväisen raikas hehku! Pääsimme jututtamaan Mette Picautia, joka paljasti meille parhaat vinkkinsä upean hehkuvaan ihoon. Kaunista hehkua luonnollisilla öljyilläPitkän talven jä... Lue lisää »

Salaisuus ruusunmarjansiemenöljyn suosion takana

SALAISUUS RUUSUNMARJANSIEMENÖLJYN SUOSION TAKANA

Haaveiletko sametinpehmeästä ihosta ja tasaisemmasta ihonsävystä, mutta saat jatkuvasti taistella pigmenttiläiskiä ja kiristävää ihoa vastaan? Paljon puhuttu ruusunmarjansiemenöljy on useiden mahtavien ominaisuuksiensa ansiosta saanut lähes ihmeainesosan maineen. Eikä turhaan, öljy... Lue lisää »

Virheetön luomiväri koko päiväksi

VIRHEETÖN LUOMIVÄRI KOKO PÄIVÄKSI

Harva asia ärsyttää yhtä paljon kuin, se että vaivalla väsätty silmämeikki katoaa päivän kuluessa tai pahimmassa tapauksessa kasautuu yhdeksi kököksi luomivakoon. Näillä vinkeillä saat silmämeikin kestämään koko päivän.Keep it cleanAloita puh... Lue lisää »

Te kysyitte, me vastaamme: miten luon hehkua iholle?

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME: MITEN LUON HEHKUA IHOLLE?

Kuinka usein sitä ei ole toivonut, että taskussa asustelisi pieni kosmetologi, jonka voi nykäistä esiin aina, kun on tullut aika päivittää ihonhoitorutiini, taistella finnejä vastaan tai ihan vain antaa iholle kauniin raikasta hehkua? Usein, jos meiltä kysytään! Meillä ei valitettavasti... Lue lisää »

TUOTE 1-13 / 136.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki