Magazine

What we want now

Tutustu
K-beauty-valikoimaamme

Paina tästä
5 helppoa niksiä tuuheampiin ripsiin

5 HELPPOA NIKSIä TUUHEAMPIIN RIPSIIN

Ripsienpidennysbuumi todistaa, että pitkät räpsyttimet ovat monen toivelistalla. Jos ripsienpidennykset kuitenkin tuntuvat vierailta, voi muutamalla helpolla niksillä omista luonnollisia (tynkä)ripsistäkin tehdä unelmien räpsyripset.Ravitse.Tehosta ripsien kasvua ripsiseerumilla. Kokeile esimerkiksi LashFo... Lue lisää »

Pakko kokeilla: hiuspohjan kuorinta

PAKKO KOKEILLA: HIUSPOHJAN KUORINTA

Kasvojen kuorinnasta on kuullut kaikki, mutta hiuspohjan kuorinta on pysynyt ammattilaisten tarkoin varjeltuna salaisuutena aivan viime aikoihin asti. Me kerromme, mitä hyötyä hiustenpohjan kuorinnasta on ja millä hiuspohjan kuorintatuotteilla pääset alkuun.Hoida oikeinHiuspohja altistuu monenlaisille rasituksille p... Lue lisää »

Ethän skippaa näitä ihonhoitotuotteita kesällä

ETHäN SKIPPAA NäITä IHONHOITOTUOTTEITA KESäLLä

Elämässä on aika monta juttua, jotka voi skipata hyvällä omalla tunnolla. Esimerkiksi sukkalaatikon parittomien yksilöiden inventaarion väliin jättäminen ei kaada maailmaa. Aurinkosuojasta huolehtiminen on kuitenkin sellainen asia, jonka ei ikinä tulisi päätyä aina kaukaiseen tulev... Lue lisää »

Me testasimme: suosituimmat MAC-huulipunat

ME TESTASIMME: SUOSITUIMMAT MAC-HUULIPUNAT

Ei ole mikään salaisuus, että MAC Cosmeticsilla on ainutlaatuinen kyky saada kukkaron nyörit löystymään myös silloin, kun lompakko jo huutaa tyhjyyttään. Me tiedämme tarkalleen, miten helppoa olisi antaa sydämen päättää, mutta jos olet päättänyt pit... Lue lisää »

Paras MAC-meikkivoide jokaiselle ihotyypille

PARAS MAC-MEIKKIVOIDE JOKAISELLE IHOTYYPILLE

MAC Cosmetics on monen luottomerkki, ja MAC on kieltämättä lyömätön silloin, kun kyseessä on pohjameikit ja aivan erityisesti meikkivoiteet. MACin valikoimasta löydät meikkivoiteen kaikkiin tilanteisiin ja jokaiselle ihotyypille. Mutta mikä meikkivoide sopii parhaiten juuri sinun ihollesi ja... Lue lisää »

3 edullista vinkkiä hehkuvaan ihoon

3 EDULLISTA VINKKIä HEHKUVAAN IHOON

Viime vuonna itsensä täydellisesti läpi lyönyt glow-tyyli ja hehkuva iho ovat vallitsevia kauneustrendejä myös vuonna 2018. Jos trendi kiinnostaa, mutta lompakko huutaa hoosiannaa, kannattaa tutustua näihin kolmeen vinkkiin! Me tiedämme parhaat glow-tuotteet, jotka eivät kaada budjettia.KuoriHyvinvoiv... Lue lisää »

5 vinkkiä tasaisemman sävyiseen ihoon

5 VINKKIä TASAISEMMAN SäVYISEEN IHOON

Auringon aiheuttamat vauriot, akne ja monet muut iholle vuosien varrella kertyneet jäljet voivat jättää ihon sävyn epätasaiseksi. Jos himotuslistalla kuitenkin koreilee tasaisen sävyinen iho, joka ei juuri meikkiä kaipaa, kannattaa lukaista nämä viisi vinkkiä!Ehkäise  Aloitetaan ne... Lue lisää »

TUOTE 1-10 / 139.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki