Maksuton.

Me haluamme tehdä elämästäsi helpompaa ja samalla myös hauskempaa. Ihonhoitotestimme on täysin maksuton, jotta sinulla on aina mahdollisuus löytää omalle ihollesi sopivat tuotteet, helposti.

Turvallinen.

Me huolehdimme yksityisyydestäsi ja varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti. Kun teet ihonhoitotestin, sinulle luodaan asiakastili verkkosivuillemme. Voit milloin tahansa muokata asiakastilisi tietoja ja saamiasi suosituksia tai poistaa asiakastilisi.

Salamannopea.

Kuka tykkää odottamisesta? Rehellisesti, ei kukaan. Ihonhoitotestillämme saat sinulle räätälöidyn ihonhoitosuosituksen vain muutamassa minuutissa. Jos sinulla on kysyttävää ihonhoidosta, sertifioitu kosmetologimme auttaa sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Suositukset pohjautuvat ihonhoitotestissä antamiisi vastauksiin. Jos sinulla on lisättävää tai tarkennettavaa terveydentilaasi tai muihin ihoasi koskeviin seikkoihin liittyen, esim. olet raskaana, imetät tai sinulla on allergioita, saatat tarvita mukautettuja suosituksia ihonhoitoosi. Jos olet epävarma, ota yhteyttä CIDESCO-lisensoituihin kosmetologeihimme sähköpostitse osoitteessa moi@bangerhead.fi ja autamme sinua mielellämme eteenpäin.