Magazine

What we want now

Tutustu
Medik 8 -valikoimaamme

Paina tästä
Editor’s choice: hot this year

EDITOR’S CHOICE: HOT THIS YEAR

2017 on nyt polkaistu käyntiin, mutta tunnetko jo vuoden kuumimmat trendit? Me listasimme tämän vuoden suosikkilookimme! Tutustu trendeihin ja lue, miten taiot tyylit kotona!Metal museMetallisävyt ovat yksi tämän vuoden ehdottomasti kuumimmista kauneustrendeistä. Catwalkeilla on nähty superrohkeita metalli... Lue lisää »

Editor's choice: holiday rehab

EDITOR'S CHOICE: HOLIDAY REHAB

Joulu ei ole pelkkää glitteriä ja glamouria, vaan joulunpyhät ovat myös loistava tilaisuus levähtää hetki ja kerätä voimia tulevalle vuodelle! Uusi vuosi, uudet rutiinit on hyvä nyrkkisääntö, ja parhaiten aloitat uuden vuoden varmistamalla, että ihosi voi hyvin!So fresh a... Lue lisää »

Editor's choice: pre party prep

EDITOR'S CHOICE: PRE PARTY PREP

Sanotaan, että kauneus tulee sisältä päin, ja se on kieltämättä totta! Kehon hyvinvointiin ja hehkuvaan ihoon tarvitaan muun muassa riittävästi unta, D-vitamiinia ja vettä. Silloin tällöin sitä saattaa kuitenkin tarvita pientä ekstrabuustausta! Ehkä tiedossa on tärke... Lue lisää »

Editor’s choice: spa heroes

EDITOR’S CHOICE: SPA HEROES

Pitkä ja synkkä marraskuu kiitää ohi nopeammin, kun muistat aina silloin tällöin pyhittää pienen hetken vain itsellesi. Pistä pystyyn oikea kotikylpylä – joskus uuden energian löytämiseen ei tarvita muuta kuin rentouttava hemmotteluhetki arjen keskellä.Setting the moodKynttil... Lue lisää »

Editor's choice: suosikkituotteemme miehille

EDITOR'S CHOICE: SUOSIKKITUOTTEEMME MIEHILLE

Kauneudenhoito on perinteisesti ollut naisvaltainen ala, mutta viime vuosien aikana miesten grooming-trendi on kasvanut suorastaan räjähdysmäisesti ja uusia tuotemerkkejä ja tuotteita on tullut markkinoille kuin sieniä sateella. Tuoteviidakossa seikkailu voi joskus aiheuttaa päänvaivaa, joten listasimme parhaat... Lue lisää »

Editor's choice: cool tools

EDITOR'S CHOICE: COOL TOOLS

Välineillä on väliä! Oletko koskaan miettinyt, miksi esimerkiksi aurinkopuuteri ei asetu kauniisti tai miksi highlighterisi ei anna yhtä upeaa hehkua kuin muilla? Vastaus voi löytyä välineistä! Me listasimme välineet, jotka tulisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan kauneusn... Lue lisää »

Editor’s choice: brow game so strong

EDITOR’S CHOICE: BROW GAME SO STRONG

Stressaavan arjen keskellä viimeiseen asti hiottu meikki on ehkä viimeinen mieleen juolahtava asia. Kauniisti muotoillut kulmat pelastavat kuitenkin kiireisenkin meikkaajan arjen ja riittävät kehystämään kasvoja! Me listasimme kaikkien aikojen parhaat tuotteet kulmille. Luo, millä tuotteilla taiot unelmies... Lue lisää »

Editor’s choice: makeup must-haves

EDITOR’S CHOICE: MAKEUP MUST-HAVES

NYX Highlight and Contour Pro PalettePaletti, jota ilman et halua elää! Hinta–laatusuhteeltaan erinomainen ja uskomattoman monipuolinen paletti, jolla teet sekä tarkat contouring-varjostukset että luonnollisemmat korostukset. Paletti toimii täydellisesti myös kulmien ja silmien korostamiseen!theBalm Mary-Lou M... Lue lisää »

Editor’s choice: Autumn Heroes

EDITOR’S CHOICE: AUTUMN HEROES

Syksy on kauneudenhoidon näkökulmasta haastavaa aikaa. Kylmä ja kuiva syyssää kuivattaa ihon ja saa sen kiristämään. Kuiva sisäilma ja kylmä sää voivat saada myös hiukset sähköistymään ja sojottamaan minne sattuu. Listasimme niksit, joiden avulla selviät n&... Lue lisää »

Mask mania

MASK MANIA

Kasvojen iho on erityisen herkkä ja altistuu rasituksille päivittäin. Laadukas kasvonaamio tekee ihmeitä ihollesi, joten klikkaa suosikkinaamiomme kotiin ja haltioidu hehkuvasta ihosta!... Lue lisää »

TUOTE 1-13 / 15.1 2  Seuraava »  | Näytä kaikki 

💄 It's your lucky day! 20-30% alennusta lähes kaikesta! 💄 Kampanjaehdot > >