Magazine

What we want now

Tutustu
K-beauty-valikoimaamme

Paina tästä
Vohki tyyli: Skam-Sana

VOHKI TYYLI: SKAM-SANA

Skamin neljäs tuotantokausi pyörähti eetteriin viikko sitten, ja pääsimme taas vihdoin nauttimaan norjalaisesta nuorisodraamasta parhaimmillaan! Jos olet jo nähnyt kaikki Yle Areenan Skam-jaksot, voit pitää itsesi kiireisenä seuraavaan jaksoon saakka nappaamalla sarjan parhaat meikkivinkit. Me tied... Lue lisää »

Five favourites with Sara Parikka

FIVE FAVOURITES WITH SARA PARIKKA

Salatut elämät -sarjasta tutun Sara Parikan arjesta ei menoa puutu. Näyttelijäntöiden lisäksi kahden tyttären äiti on myös muun muassa ehtinyt opiskelemaan sisutussuunnittelua sekä pitämään suosittua lifestyle-painotteista blogia. Me jututimme Saraa muun muassa bloggaamisen, kauneu... Lue lisää »

Five favourites with Erika Naakka

FIVE FAVOURITES WITH ERIKA NAAKKA

Vuoden kauneusblogiksi vastikään valitun Nude-blogin kirjoittaja Erika Naakka vannoo huoliteltujen kulmien nimeen ja pelastaa huonot hiuspäivät korkealla ponnarikampauksella. Me jututimme Erikaa bloggaamisesta, suosikkituotteista, turhista tuotelupauksista ja kummallisista meikkaustavoista. Tutustu Erikan suosikkituotteisiin ... Lue lisää »

Haastattelussa Linda Hallberg

HAASTATTELUSSA LINDA HALLBERG

Viime perjantai oli päivä, jota meikkitaiteilija ja Pohjoismaiden suurin kauneusbloggaaja Linda Hallberg oli odottanut kauan. Hän sai viimein paljastaa salaisuuden, jonka parissa on vierähtänyt jo pari vuotta. Linda Hallbergin suunnittelema meikkituotemerkki LH Cosmetics lanseerattiin tänä viikonloppuna, ja nyt... Lue lisää »

IA MU -vlogin Amandan kauneussuosikit

IA MU -VLOGIN AMANDAN KAUNEUSSUOSIKIT

IA MU -Youtube-kanavaa pyörittävälle, Suomen suurimpiin kauneusvloggaajiin kuuluvalle Amandalle meikkaaminen on taidetta. Muun muassa luonnosta meikkilookkeihinsa inspiraatiota hakeva Amanda on myös vegaani ja suosii siksi kauneudenhoidossa tuotteita, jotka eivät ole eläinperäisiä. Lue haastattelu, tutustu... Lue lisää »

TUOTE 1-7 / 7.1  | Näytä kaikki