Estée Lauder: Double Wear -opas
27-03-2024
Estée Lauderin Double Wear -sarja on jo pitkään ollut kauneuden ystävien suosikki ympäri maailman – mikä ei ole ihme. Opastamme sinut double wear -sarjan suosikkeihin ja autamme löytämään sinulle täydellisen tuotteen.

Lupauksellaan pitkäkestoisesta peittävyydestä ja virheettömästä tuloksesta Double Wear -tuotteet ovat varmistaneet paikkansa meikkilaukuissa. Etsitpä sitten koko päivän kestävää meikkivoidetta, kaikki epätasaisuudet kätkevää peitevoidetta tai ihoa kuivattamatta meikkisi kiinnittävää puuteria, löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Jatka lukemista tutustuaksesi myydyimpiin suosikkeihin.Unelma koko päivän kestävästä meikkivoiteesta tulee todeksi Estée Lauderin Double Wear Stay-In-Place SPF 10 -meikkivoiteella. Se tunnetaan pitkäkestoisesta vaikutuksesta ja luonnollisesta mattaviimeistelystä. Virheetön ihosävy ilman raskasta tai kakkumaista tuntua. Öljyttömällä koostumuksellaan ja SPF 10 -suojallaan se on täydellinen kaikille ihotyypeille, etenkin lisäpeittävyyttä haluaville.Päivinä, joina haluat kevyemmän peittävyyden mutta pitkäkestoisen vaikutuksen, Double Wear Sheer Matte Long Wear Makeup on täydellinen valinta. Se on ihanteellinen normaalista rasvaiseen ihoon. Sopiva valinta halutessasi mukavan, hengittävän ja kevyen tuntuisen pohjan.Double Wear Stay in Place -peitevoide täyttää luotettavan peitevoiteen tarpeen epätasaisuuksien kätkemiseksi ja silmänympäryksen kirkastamiseksi. Tämän ylistetyn peitevoiteen vedenkestävä koostumus pysyy paikallaan koko päivän asettumatta juonteisiin tai kuivattamatta ihoa. Onpa kyse tummista silmänalusista, finneistä tai punoituksesta, tämä peitevoide peittää tasaisesti ja virheettömästi.

Lopuksi voit kiinnittää pohjameikin tai ottaa rasvaisen t-alueen hallintaan Double Wear Stay-In-Place Matte -puuterilla. Tämä mattaviimeistelyn antava puuteri tarjoaa tasaisen ja luonnollisen viimeistelyn sekä imee ylimääräisen rasvan iholta. Kevyen koostumuksensa ansiosta se pitää meikkisi paikallaan ihoa kuivattamatta tai huokosia tukkimatta, ollen täydellinen kaikille ihotyypeille.

Etkö sinäkään saa tarpeeksesi Estée Lauderin tuotteista? Löydä koko valikoima täältä.
Great Deal
30.90 € Ov-hinta 40 € (-23%)
Great Deal
Selling fast
39.80 € Ov-hinta 56 € (-29%)
Great Deal
40.70 € Ov-hinta 56 € (-27%)
Great Deal
40.70 € Ov-hinta 56 € (-27%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet