Löydä täydellinen pohjustusvoide Smashboxilta
20-07-2022

Smashboxin upeat tuotteet, Photo Finish Primersit, ovat saaneet uudet, parannellut koostumukset. Nämä pohjustusvoiteet sisältävät antioksidantteja, hyaluronihappoa, probioottiuutteita, vitamiineja ja merileviä, jotka ravitsevat ja tasapainottavat ihoa sekä suojaavat ympäristövaurioilta. Ne myös luovat upean meikkipohjan varmistaen, että se kestää pidempään!

Etkö ole varma, minkä tuotteen valitsisit omia tarpeitasi ja tuloksia ajatellen? Lue alta ohjeemme oikeaan valintaan!

Sinulle, joka haluat piilottaa punoituksen

Smashbox Photo Finish Correct Anti-Redness Primer on vihreän sävyinen korjaava pohjustusvoide, joka luo kontrastin punapigmentille vähentäen siten punoituksen näkymistä. Sen sisältämät merilevät, ruusu ja sienet rauhoittavat stressaantunutta ihoa.


Sinulle, joka tarvitset ekstrakosteutusta

Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer toimii sekä kosteusvoiteena että pohjustusvoiteena. Se antaa ihollesi terveen hehkun ja tasoittaa ihon sävyä, samalla kun kolminkertaiset hyaluronihapot ja niasiiniamidit auttavat korjaamaan ihon kosteussuojan, kosteuttaen jopa 72 tuntia.


Sinulle, joka kaipaat lisää hehkua

Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer luo hehkua antavan helmiäisen ja kultaisen persikan sävyn sekä C-vitamiinin ja passionhedelmän avulla silkkisen suojan, joka tasoittaa ihoa ja ihon sävyä imartelevasti vain yhdellä levityksellä. Säteilevä ja raikas hehku, joka pitää meikin paikoillaan.


Sinulle, joka haluat mattaisen lopputuloksen

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer tekee ihosta mattapintaisen kuivattamatta sitä. Täydellinen rasvoittuvalle iholle, tai jos yksinkertaisesti haluat mattaisen ja sileän pohjan meikille! Ainesosat taikapähkinä, salisyylihappo ja sinkki auttavat vähentämään kiiltoa päivän aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia meikin pysymisestä.
Lahja
13.90 € Ov-hinta 17.50 € (-21%)
Great Deal
Lahja
13.90 € Ov-hinta 17.50 € (-21%)
Lahja
13.90 € Ov-hinta 17.50 € (-21%)
Lahja
13.90 € Ov-hinta 17.50 € (-21%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet