Optimoi ihonhoitorutiinisi kasvovedellä
28-10-2022
Esanssi, kasvovesi, toner, tonic – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä nestemäinen tuote levitetään iholle heti puhdistuksen jälkeen. Aktiiviset, kosteuttavat ainesosat imeytyvät syvälle ihoon, valmistaen ihon muuhun ihonhoitoon. Omorovicza tarjoaa useita erilaisia esansseja, tonereita ja toniceja erilaisille ihotyypeille ja eri tarpeisiin. Pohditko, mikä sinun kannattaisi valita? Kerromme omista suosikeistamme.Kaikille ihotyypeille

Omoressence on tasapainottava ja kosteuttava esanssi kaikille ihotyypeille. Se auttaa ihoa vetämään kosteutta puoleensa ja sitomaan sitä, sekä suojaa ympäristövaikutuksilta aktiivisilla ainesosilla, kuten aminohapot, pii ja Omoroviczan patentoitu Healing Concentrate™. Taputtele puhdistettuihin kasvoihin ja anna imeytyä täysin ennen hoitorutiinin jatkamista.
Öljyiselle, akneen taipuvaiselle ja sekaiholle

Silver Skin Tonicin kolloidinen hopea, niasiiniamidi & salisyylihappo kirkastavat akneen taipuvaista ihoa. Ihosta tulee mattapintainen ja tasainen, kun huokoset puhdistuvat syvältä. Yhdistä Silver Skin Saviour -kasvonaamioon parhaan tuloksen saamiseksi.
Öljyiselle , seka- ja normaalille iholle

Acid Solution -kasvovesi sisältää tehokkaita happoja kirkkaamman, hehkuvamman ja hienostuneen ihon saamiseksi. Glykolihappo ja maitohappo yhdistyvät caviar limeen kuorien hellävaraisesti ja edistäen ihon uudistumisprosessia, kun taas salisyylihappo auttaa vähentämään pigmentaatiota ja tasoittamaan ihosävyä. Käytä iltaisin ja muista aurinkosuoja aamuisin.
Kuivalle iholle, kaikki ihotyypit

Queen Essence on ihonhoitorutiinin ylellinen lisä, joka miedolla ruusuntuoksullaan ja silkinsileällä koostumuksellaan tarjoaa moniaistisen elämyksen. Esanssi sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisen hyvä kuivalle iholle. Tehokkaat ainesosat, kuten syvältä kosteuttava valkohytykkä ja suojaavat tomaatin kantasolut, yhdessä Healing Concentrate™:n kanssa valmistelevat ihon seuraavaan ihonhoitoon, antaen täyteläisemmän vaikutelman.
90 €
75 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet