Yhdistä SPF ja antioksidantit – löydä oikea aurinkosuoja Dermalogican valikoimasta
Me kaikki tiedämme, että aurinkosuoja on must-have kesällä. Jos haluat antaa ihollesi hieman extrahemmottelua, satsaa aurinkovoiteeseen, joka sisältää antioksidantteja. Rakastamme Dermalogican laajaa valikoimaa tehokkaita aurinkovoiteita, joilla on runsaasti ihoa hoitavia ominaisuuksia. Esittelemme nyt muutaman antioksidantteja, C-vitamiineja ja vihreää teetä sisältvän suosikin, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Oletko epävarama valinnastasi? Tutustu oppaasemme alla ja valitse suosikkisi.
Tavoitteletko upeaa hehkua?

Valitse: Prisma Protect SPF 30

Unelmoitko aurinkosuojasta, joka hoitaa ihoasi kosteusvoiteen tavoin? Haluatko samalla saada aikaan hehkuvan lopptuloksen ilman ylimääräistä kiiltoa? Kaikki mitä tarvitset löytyy Prisma Protect SPF 30 -aurinkovoiteesta. Voide ravitsee ihoasi antioksidanteilla ja sisältää laajan spektrin UV-suojan. Ihanat matcha-teen antioksidantit neutralisoivat vapaita radikaaleja ja suojaavat siten ihoa ilmaan saasteilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Täydellinen tuote kesäihon suojaamiseen!Etsitkö näkymätöntä fysikaalista suojaa?

Valitse: Invisible Physical Defense SPF 30

Fysikaalinen UV-suoja koostuu sinkkioksidista, joka sisältää luonnollisia mineraalipartikkeleja, jotka heijastavat haitalliset aurinkonsäteet pois iholta. Fysikaaliset suojat saattavat tuntua painavilta iholla, mutta Invisible Physical Defense SPF 30 on erilainen! Tämä superkevyt aurinkovoide on täysin läpinäkyvä ja tarjoaa painotonta suojaa ihotyypista ja ihonsävystä huolimatta. Bioaktiivinen sienikompleksi rauhoittaa ihoa ja ehkäisee punoitusta ja auringon aiheuttamia vaurioita. Lisäksi tuote sisältää runsaasti ihoa hemottelevia antioksidantteja!Monitoiminen SPF 50 -aurinkosuoja?

Valitse: Solar Defense Booster SPF 50

Onko toiveissasi tuote, joka tarjoaa sekä korkean suojakertoimen että ravitsee hoitoa ihollesi? Solar Defense Booster SPF50 sisältää mikrokapseloitua C- ja E-vitamiinia, jotka luova vahvan antioksidanttisuoja ihollesi. Vitamiinit ehkäisevät myös vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja vihreä tee ja rypäleuute rauhoitavat ihoa tehokkaasti. Tuote toimii erinomaisesti päivävoiteena, joka tarjoaa aurinkovoiteen hyödyt!Kaipaatko tehokkaita anti-aging tuloksia?

Valitse: Dynamic Skin Recovery SPF 50

Kaikki Dermalogican aurinkosuojat auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkien syntymistä, mutta tehokkaiman anti-aging vaikutuksen tarjoaa Dynamic Skin Recovery SPF50. Korkean suojakertoimen lisäksi tuote ehkäisee ryppyjen, jounteiden ja pigmenttiläiskien syntymistä ja pitää ihon kiintänä ja nuorekkaana. Voide sisältää AGE Smart®-ainesosia, jotka optimoiva ihon omaa vastutuskykyä vapaita radikaaleja vastaan. Glukosamiini ehkäisee pigmenttiläiskiä ja epätasaista ihonsävyä ja stimuloi samalla hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa. Valkoinen tee, tripeptidit ja C-vitamiini parantavat ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Koostumus imeytyy nopeasti tahmaamatta ja jättää iholle raikkaan tunteen!
36.90 € Ov-hinta 52 € Säästät 15,00 €
1
53.20 € Ov-hinta 71 € Säästät 17,70 €
1
-12%
61.40 € 69.70 € Ov-hinta 82 € Säästät 20,50 €
1
42 € Ov-hinta 58 € Säästät 15,90 €
2

Artikkelissa esiintyneet tuotteet