The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% (30ml) ryhmss Ihonhoito / Kasvoseerumit & ljyt / Kasvoseerumit at Bangerhead.fi (B049074)
The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% (30ml)
Y

The Ordinary
The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% (30ml)

9.90 Ov-hinta 
Mr: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipiv

Kaupan plle
Saatavilla mys tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
The Ordinary
Lis tuotemerkilt The Ordinary
Tuotetiedot: Tuotenro: B049074

Vedetön koostumus jossa erittäin korkea pitoisuus antioksidantteja. Tämä tuote sisältää hyvin korkeita pitoisuuksia kahta tehokkainta ja tärkeintä antioksidanttia ihonhoidossa: resveratrolia ja feruliinihappoa. Resveratroli on luonnollinen fenoli, jota esiintyy useassa kasvissa. Puhdas lähde on 100 % uutettu Japanilaisesta Parkslide -kasvista. Feruliinihappo on voimakas fytokemiallinen antioksidantti, jota esiintyy luonnossa kasvisolujen seinämissä. Ihoa hoitavat tuotteet sisältävät yleensä pieniä pitoisuuksia resveratrolia ja feruliinihappoa, esim. 1 % ja 0,5 %. Tämä tuote sisältää molempia raaka-aineita 3 %, joka on erittäin korkea pitoisuus.

Huom! Vesi voi heikentää antioksidanttien vaikutusta. Tämä tuote ei sisällä vettä, silikoneja, öljyjä tai alkoholia.

Käytä yksistään tai vesipohjaisen seerumin jälkeen, mutta ennen öljyjä tai täyteläisempiä voiteita. Vaihtoehtoisesti voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin, parantaakseen näiden antioksidanttipitoisuutta. Tuotetta voidaan myös sekoittaa Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% -tuotteen kanssa, tai Vitamin C Suspension 30% in Silicone -tuotteen kanssa, jotta saadaan erittäin voimakas seos C-vitamiinia, Feruliinihappoa ja Resveratrolia.

Ihotyyppi: normaali
Koko: 30ml
Tuotesarja: The Ordinary Antioxidants
Kytt
Ainesosat

Huomioithan, ett ainesosalista (INCI) on saattanut muuttua. Otathan yhteytt asiakaspalveluumme ennen ostosta, mikli sinulla on allergioita tai yliherkkyyksi. propanediol, resveratrol, ferulic acid.

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Nyt lis

Muut saman tuotesarjan tuotteet

Y
Y
The Ordinary EUK 134 0.1% (30ml)

9.90 € Ov-hinta 

0

Muut ostivat mys

Y
Y

Viimeksi nytetyt tuotteet