BIOEFFECT EGF Day Serum (30ml) | Bangerhead.fi
BIOEFFECT Egf Day Serum (30ml)
BIOEFFECT EGF Day Serum (30ml)

BIOEFFECT
BIOEFFECT EGF Day Serum (30ml)

116.50 / 93.20
Määrä: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Tuotetiedot: Tuotenro: B021986
BIOEFFECT® EGF DAY SERUM on edistynyt anti-age-seerumi, jolla on monia hyödyllisiä vaikutuksia päivittäisen käytön myötä. Päiväseerumi palauttaa ihon kosteustasapainon ja silottaa ihoa niin, että meikkaaminen on helppoa. Monet BIOEFFECT® EGF DAY SERUM -tuotteen anti-age-vaikutuksista perustuvat EGF-soluaktivoijaan (Epidermal Growth Factor). Ainesosat auttavat uudistamaan ihosoluja ja säilyttämään ihon rakenteen. BIOEFFECT® EGF DAY SERUM kiinteyttää ja nuorentaa ihoa, jotta se saa nuorekkaan hehkunsa takaisin, ja näkyvät juonteet ja rypyt vähenevät.
Ihotyyppi:normaali
Koko:30ml
Käyttö
BIOEFFECT® EGF DAY SERUM -tuotetta käytetään aamulla ennen meikkausta ja/tai aurinkovoiteen levittämistä. Levitä pehmeää ja geelimäistä seerumia puhtaille kasvoille ja kaulalle. Anna tuotteen imeytyä ihoon noin 10–15 minuutin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden tai meikin levittämistä. Käytä BIOEFFECT® EGF DAY SERUM -tuotetta aamulla ja BIOEFFECT® EGF SERUM -tuotetta illalla, jotta voit hyötyä anti-age-vaikutuksesta ympäri vuorokauden. Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Ainesosat

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Carbomer, Sodium Hyluronate, Phenoxyethanol, Imida-Zolidinyl, Urea, Sodium Chloride, Hordeum Vulgare Seed, Extracts, Transgenic Barley Sh-Oligopeptide-1

Why we love it

Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
BIOEFFECTLisää tuotemerkiltä BIOEFFECT

Tuotearvostelut ()

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Voisit pitää myös näistä tuotteista

Y
Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum (30ml)

22.33 € 23.50 €

0
Y
The Ordinary Buffet (30ml)

17.90 €

0
Y
Clarins Double Serum

80.55 € 89.50 €

0
New

Viimeksi näytetyt tuotteet

BIOEFFECT EGF Day Serum (30ml)

93.20 € 116.50 €

0