The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml) ryhmässä Ihonhoito / Kasvojen kuorinta / Kemiallinen kuorinta at Bangerhead.fi (B045296)
The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml)
Y

The Ordinary
The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml)

7.90 Ov-hinta 
Määrä: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
The Ordinary
Lisää tuotemerkiltä The Ordinary
Tuotetiedot: Tuotenro: B045296

Maitohappo on ihoa kuoriva alfahydroksidihappo. Tämä 10 % koostumus kuorii hellävaraisesti ja sisältää puhdasta tasmanialaista pippuria, jonka tiedetään vähentävän tulehduksen merkkejä ja ihoärsytyksen tunnetta, joka usein seuraa kuorintaa.

Tuote sisältää johdannaisen Tasmanian pippurista, joka auttaa vähentämään ihoärsytystä, jota saattaa esiintyä hapon käytön yhteydessä. Tämä johdannainen on kasvispohjainen ja sen väri voi vaihdella vuodenajasta riippuen. Tuotteen väri voi siksi vaihdella eri valmistuskertojen välillä.

Tätä tuotetta ei tule käyttää herkällä, hilseilevällä tai vahingoittuneella iholla. Varoitus: tuote sisältää alfahydroksidihappoa (AHA), joka voi kohottaa ihosi herkkyyttä auringolle ja riskejä auringon aiheuttamille vahingoille. Käytä SPF:ä sisältävää aurinkosuojaa auringolle altistuneella iholla. Käytä tuotetta ohjeiden mukaisesti. Tuotetta saa käyttää vain rajoitetun ajan.

pH-arvo tällä tuotteella on noin 3,8. Maitohapon pKa on 3,6 ja pKa on tärkein huomioitava näkökohta tehtäessä happopitoisia tuotteita. pKa ilmaisee happokäytettävyyden. Kun pKa on lähellä pH:ta, on suolan ja happamuuden tasapaino ihanteellinen ja se antaa maksimitehon hapolle sekä pienentää ihoärsytyksen riskiä.

Huom! Vaikka maitohappo voi johtaa nopeisiin näkyviin tuloksiin, suosittelemme yleisesti epäsuoria ihonkuorinnan muotoja tämän tuotteen mukaisten suoraan vaikuttavien tuotteiden sijaan, sillä suoravaikutteiset tuotteet voivat aiheuttaa mahdollisesti tulehdusta ja herkkyyttä iholla, mikä yhdistetään happoihin.

Ihotyyppi: sekaiho
Koko: 30ml
Tuotesarja: The Ordinary Direct Acids
Käyttö
Ainesosat

Huomioithan, että ainesosalista (INCI) on saattanut muuttua. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen ostosta, mikäli sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä. aqua (water), lactic acid, glycerin, pentylene glycol, propanediol, sodium hydroxide, sodium hyaluronate crosspolymer, tasmannia lanceolata fruit/leaf extract, hydroxyethylcellulose, isoceteth-20, trisodium ethylenediamine disuccinate, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol.

Why we love it

0 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Näytä lisää

Muut saman tuotesarjan tuotteet

Y
Y

Muut ostivat myös

Y
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 (30ml)

8.41 € 9.90 € Ov-hinta 

6
Y

Viimeksi näytetyt tuotteet

Y