Parhaat vinkkimme pörröisten hiusten kesyttämiseen
02-03-2023
Kamppailetko sinäkin hetkessä pörröisiksi muuttuvien hiusten kanssa, tai ovatko hiuksesi aamulla kuin linnunpesä? Haluamme jakaa parhaat tuotteemme ja vinkkimme, jotta pörröisyys pysyisi poissa, ja tilalla ovat pehmeät ja kiiltävät suortuvat.Jos hiuksesi ovat menettäneet kosteutta ja tulevat yön aikana pörröisiksi, syy voi olla tyynyliinassasi. Synteettistä materiaalia tai karkeaa puuvillaa olevat tyynyliinat imevät kosteutta ja luovat kitkaa, mikä johtaa tuttuun ongelmaan. Vaihda tyynyliina 100 % silkkiseen Slip Pure Silk -tyynyliinaan ja teet palveluksen sekä hiuksille että iholle.

Onko sinulla luonnonkiharat hiukset, joiden toivot säilyvän yön yli niin hyvinä kuin mahdollista? Kokeile kietoa kiharat yöksi Slip-silkkiturbaaniin tai -kankaaseen. Silkki auttaa kiharoita pysymään muodossaan ja vähentää pörröisyyttä, joten aamulla hiusten muotoilu käy helposti ja nopeasti.Liiallinen pörröisyys voi myös yksinkertaisesti olla merkki kuivuneista hiuksista: lisää rutiiniisi kosteuttavia tuotteita ja lukitse kosteus sisään muotoilutuotteilla tai hiusöljyllä. Maksimaalisen kosteutuksen antaviin suosikkeihimme kuuluvat Briogeon Be Gentle, Be Kind -naamio, joka syväkosteuttaa avokadoöljyn ja kiiviuutteen avulla, sekä OUAI Hair Oil, joka lukitsee kosteuden sisään, estää pörröisyyttä ja suojaa lämmöltä.Koetko hiustenkuivaajan tekevän hiuksistasi pörröiset? Kun tavoitellaan silkinsileää tuulitukkaa, tekniikka on yhtä tärkeä kuin tuotteetkin. Käytä pyöröharjaa, esimerkiksi ghd Ceramic Vented Radial Brushia, sekä hiustenkuivaajan kapeaa suutinta, jotta saat hiussuortuvat asettumaan oikeaan suuntaan. Pyöröharjan ja hiustenkuivaajan samanaikainen käyttö voi olla aluksi vaikeaa, mutta lupaamme sen olevan vaivan arvoista: harjoitus tekee mestarin!

Haluatko erityisen kiiltävät hiukset, jotka pysyvät sileinä jopa muutamien pesujen jälkeen? Suihkuta Colorwow Dream Coatia koko hiuksiin ennen föönaamista, ja kampauksesi kestää kosteimmatkin sääolosuhteet.
Lahja
45ml Travel (13ml)
OUAI
16 €
Black Pink
79 €
Great Deal
30.90 € Ov-hinta 40 € (-23%)
White Pink
25 mm 35 mm
25.80 € Ov-hinta 26 €
Great Deal
200ml 50ml
15.40 € Ov-hinta 17 € (-9%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet