Hiustenhoitorutiinissasi tarvitsemasi ihonhoidon vaiheet
22-02-2023

Olemme aiemmin kertoneet ihoa hoitavien ainesosien vaikutuksista hiuksiin ja hiuspohjaan. On aika palata Skinification of Hair -trendiin. Kokosimme ne ihonhoitorutiinin vaiheet, joita voit käyttää myös hiustenhoitorutiinissasi erinomaisen hiuspohjan ja hiusten hyvinvoinnin takaamiseksi.


Kuori hiuspohja aloittaaksesi puhtaalta pöydältä

Iho voi hyvin tasaisin väliajoin kuorittaessa, mikä koskee tietysti myös hiuspohjan ihoa. Tuotejäämien, ylimääräisen rasvan, likahiukkasten ja kuolleiden ihosolujen poistaminen auttaa välttämään päänahan kesiintymisen ja ärtymisen. Käyttämällä esimerkiksi Kristin ESS Hair Instant Exfoliating Scalp Scrub -tuotetta hiuspohjaan kahden viikon välein nollaat hiuspohjan valmistellen sen seuraavien tuotteiden ainesosille.

Puhdista tarpeidesi mukaisesti

Oikean shampoon valinta on yhtä yksilöllistä kuin kasvojenpuhdistusaineen valinta. Lähde liikkeelle hiuspohjasi tarpeista: Jos se tuntuu kuivalta tai ärtyneeltä, suosituksemme on Briogeo Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil – kevyesti kuoriva shampoo, joka myös vähentää kutinaa. Jos hiuspohjasi on sen sijaan rasvainen, suosituksemme on OUAI Detox Shampoo, joka puhdistaa syvältä muun muassa omenasiiderietikan avulla.


Muista vahvistaa ja suojaa

Suojakerrosta vahvistava ihonhoito ja aurinkosuoja ovat ihonhoitorutiinin tärkeimpiä osioita. Ne auttavat ihoa pysymään terveenä ja hyvinvoivana pitkään, elämän ehtoopuolelle asti. Vaikka sitä ei aina tule ajatelleeksi, myös hiuksia ja hiuspohjaa on itse asiassa aivan yhtä tärkeää vahvistaa ja suojata, jotta ne voivat mahdollisimman hyvin. OUAI Scalp Serum on yksi terveen hiuspohjan supersankareistamme, kun taas Björk Skydda varjelee suortuvia sekä lämmöltä ja muotoilulaitteilta että myös haitallisilta UV-säteiltä.

Haluatko tietää, mitkä ihoa hoitavat ainesosat kannattaa huomioida myös hiustenhoitotuotteissa? Lue Skinification of Hair -sarjamme osa 1 täällä.

Great Deal
Selling fast
300ml Refill Pouch (946ml)
14 €
25.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet