Filorga Time-Filler Anti-ageing: Tiede kohtaa ihonhoidon
05-03-2024
Ihonhoitoviidakossa eteneminen on helpommin sanottu kuin tehty, etenkin, jos etsit tehokkaita tuotteita ja näkyviä tuloksia. Filorgan ihonhoitoon voit kuitenkin luottaa; nämä tieteeseen ja kliinisiin tutkimuksiin pohjautuvat tuotteet eivät ole koskaan tuottaneet meille pettymystä.

Katsotaanpa tarkemmin, mikä tekee Time-Filler-sarjasta ja erityisesti uudesta Time-Filler Shot 5XP:stä erinomaisen valinnan ikääntymisen merkkien hoitamiseen.Filorga Time-Filler Shot 5XP ja täsmähoito

Time-Filler Shot 5XP on tuotesarjan uusi tähti, ja olemme vähintäänkin vaikuttuneita. Tämä erittäin tiivis seerumi on kehitetty hoitamaan tarkkuudella viidenlaisia ryppyjä: otsarypyt, huolirypyt, harakanvarpaat, huulirypyt ja marionettijuonteet aiheutuvat ilmeliikkeistä, volyymin vähenemisestä ja kuivasta ihosta.

Tehokas koostumus sisältää jopa 60 % aktiivisia ainesosia, muun muassa Filorgan innovatiivisen neuropeptidiyhdisteen. Yhdiste on inspiroitunut botox-pistoksista, ja sen sisältämät heksapeptidi ja oktapeptidi yhdessä rentouttavat ihoa ja luovat sileämmän ulkonäön. Seerumi sisältää myös merellistä hiivauutetta, jonka iholle antama tuki kiinteyttää ulkonäköä.4 helppoa vaihetta kohti nuorempaa ihoa

Etsitkö täysipainoista ihonhoitorutiinia, joka kosteuttaa ja lisää elastisuutta sekä tasoittaa ihoa? Me olemme täällä auttaaksemme: tämä rutiini tarjoaa kaiken, mitä tarvitset.


Vaihe 1: Valmistele iho parhaalla tavalla

Ihonhoitorutiinisi aluksi levitä Time-Filler Essence puhtaalle iholle valmistellaksesi sitä seuraavia tuotteita varten ja samalla parantaaksesi Time-Filler-sarjan aktiivisten ainesosien imeytymistä ja tehoa.


Vaihe 2: Täsmähoida ongelma-alueet

Nyt on uuden tähden, Time-Filler Shot 5XP:n aika astua esiin. Levitä seerumia suoraan ongelma-alueille viilentävän metalliapplikaattorin avulla. Hiero kevyesti ja anna imeytyä ihoon, ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen.


Vaihe 3: Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Tutkimusten mukaan kuivaan ihoon muodostuu helpommin ryppyjä, ja siksi on erityisen tärkeää kosteuttaa ihoa oikealla tavalla nuorekkaan elastisuuden säilyttämiseksi. Time-Filler 5XP Cream on korjaava kosteusvoide, jossa yhdistyvät hyaluronihapon teho sekä vahva peptidiyhdiste, jotka näkyvästi vähentävät kaikenlaisia ryppyjä ja samalla kosteuttavat syvältä.


Vaihe 4: Älä unohda silmänympärysaluetta

Ikääntymisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä silmänympärysalueella, koska suuri osa ilmeilystämme tapahtuu juuri silmien ympärillä. Time-Filler Eyes 5XP on suunniteltu erityisesti herkälle alueelle ja kohdistuu harakanvarpaisiin, silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin.


Osta koko Time-Filler-sarja sekä muuta Filorgan tehokasta ihonhoitoa täältä.
Great Deal
47.90 € Ov-hinta 76 € (-37%)
Great Deal
35.70 € Ov-hinta 47 € (-24%)
Great Deal
51 € Ov-hinta 70 € (-27%)
Great Deal
39.90 € Ov-hinta 59 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet