Asiantuntijan vinkit: parhaat anti-aging-ainesosat
14-08-2022

Ikääntymisen merkkejä alkaa yleensä näkyä iholla 30-vuotiaana, jolloin luonnollinen kollageenituotanto vähenee. Anti-aging-tuotteita voidaan kuitenkin käyttää jo sitä ennen tai vaikka ikääntymisen merkkejä ei näkyisikään; nämä ainesosat toimivat nimittäin myös muihin iho-ongelmiin, kuten epätasaiseen ihon sävyyn tai auringon aiheuttamiin vaurioihin! Asiantuntijamme kertovat toimivista ainesosista.
Retinoli on A-vitamiinin johdannaisena yksi retinoideista, jota käytetään usein anti-aging-tuotteissa, koska se tehostaa solujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa. Retinoli toimii myös ihon epätasaisuuksiin, epätasaiseen ihosävyyn, akneen sekä aurinkovaurioihin. Käytä retinolia iltaisin, ja lisää sitä aluksi vähitellen. Muista aurinkovoide joka päivä! Jos retinolin käyttö on tuttua, kokeile Retinol 1% in Squalanea, tai Crystal Retinal 3:a jos et ole aiemmin käyttänyt A-vitamiinia.

Peptidit ovat aminohappoja, jotka toimivat ihonhoidossa kuin pikku lähetit. Ne saavat ihosolut suorittamaan tiettyjä toimintoja, kuten tuottamaan kollageenia ja elastiinia, mikä saa ihon näyttämään nuoremmalta ja kiinteämmältä. Suosittelemme tehokasta antioksidantteja ja peptidejä sisältävää Age-Reversing All-In-One Concentratea tai Peptides & Antioxidants Firming Daily Treatmentia, joka lisää ihon terveyttä, kimmoisuutta, hehkua ja kiinteyttä.

Resveratroli on ihon vastustuskykyä lisäävä, aurinkovaurioita korjaava ja ihosolujen hapettumista nopeuttava voimakas antioksidantti, ja erinomainen ainesosa ikääntymisen merkkien torjumiseen. Kokeile Submersive Serum Paradoxea kosteutukseen ja punoituksen vähentämiseen, tai Resveratrol B E -seerumia, joka vaikuttaa nukkuessasi!

NCEF (New Cellular Encapsulated Factors) on Filorgasin ainutlaatuinen kompleksi, joka parantaa ihon laatua ja jonka pitoisuus vastaa ruiskeena annettavaa anti-aging NCEF-hoitoa. NCEF sisältää parhaita ikääntymistä estäviä ainesosia (hyaluronihappoa, kollageenia, A-, H- ja E-vitamiineja), jotka yhdessä lisäävät ihon kimmoisuutta ja hehkua sekä ehkäisevät ryppyjä. NCEF:ia käytetään useissa Filorgas-tuotteissa, mutta parhaiden anti-aging-vaikutusten saamiseksi suosittelemme NCEF- Intesive -seerumia, NCEF- Reverse Eyes -silmänympärysvoidetta, NCEF- Reverse Cream -kasvovoidetta ja NCEF- Night Mask -yönaamiota.

Great Deal
69.90 € Ov-hinta 100 € (-30%)
Great Deal
SkinCeuticals
159.50 € Ov-hinta 165 €
Great Deal
73.90 € Ov-hinta 78 €
The Ordinary
Tilapäisesti loppu
11.10 €
Great Deal
57.90 € Ov-hinta 79 € (-27%)
Great Deal
Lahja
49.90 € Ov-hinta 66 € (-24%)
Great Deal
52.90 € Ov-hinta 68 € (-22%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet