Miesten ihonhoitorutiini – neljä helppoa vaihetta
08-10-2022
Miesten ja naisten ihot ja ihonhoitotarpeet eroavat yleensä toisistaan, vaikka hoitorutiinit ovatkin tärkeitä kaikille. Yleensä miesten iho on esimerkiksi hieman karkeampi, talintuotanto korkeampi ja huokosten laajentuminen todennäköisempää.

Jotta näihin tarpeisiin sopiva ihonhoito olisi helpompi löytää, olemme luoneet sujuvan rutiinin vain neljällä tuotteella, jotka sopivat useimmille miehille. Kokeile itse tai suosittele kumppanille, veljelle, kaverille tai isälle. Tai mitä jos antaisit rutiiniin kuuluvat tuotteet ylellisenä lahjana?
Clarins Exfoliating Cleanser on pehmeä 2-in-1-kasvojenpuhdistustuote, joka on erityisesti kehitetty miesten iholle. Tuote poistaa iholta lian, kuolleet ihosolut ja ylimääräisen öljyn, ja sen luonnollisen laavajauheen ja salisyylihapon pienet rakeet kuorivat ihoa ja syväpuhdistavat huokosia. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä, ilman ylimääräisiä öljyjä.

Hiero tuotetta varovasti kosteaan ihoon pyörivillä liikkeillä.
Jorgobé Niacinamide Serumin tulisi löytyä aivan jokaiselta. Tämä seerumi on täydellinen tuote syväpuhdistuksen jälkeen, sillä se palauttaa ihon tasapainon tiivistäen samanaikaisesti huokosia. Seerumi sisältää korkean pitoisuuden niasiiniamidia, joka sopii miltei kaikille ihotyypeille ja on yksi parhaista ainesosista esimerkiksi laajentuneille huokosille ja pigmentaatioihin. Tuotteen ihastuttavalla geelikoostumuksella on myös rauhoittava vaikutus, ja se tekee ihosta pehmeän ja joustavan.

Levitä pieni määrä tuotetta kaikkialle kasvoille puhdistuksen jälkeen.
Vaikka miesten iho on yleensä karkea, ohut silmänympärysiho vaatii erityistä hoitoa. Clarins Men Energizing Eye Gel sisältää virkistävää kofeiinia ja hevoskastanjan eskiiniä, joka vähentää silmäpussien ja tummien silmänalusten näkyvyyttä. Päivittäisen käytön jälkeen huomaat jonkin ajan päästä ihon olevan sileämpi ja virkeämpi silmien alla ja ympärillä. Viileä metalliapplikaattori antaa viilentävän tuntemuksen välittömällä virkeydellä.

Purista hieman tuotetta ulos ja vedä applikaattori kolmesti kummankin silmän alta sisänurkasta ulospäin.
Jopa ihon ikääntyessä on nähtävissä sukupuolten välisiä eroja. Miehillä kollageenin tuotanto tavallisesti hidastuu varhaisemmassa iässä ja syntyvät rypyt ovat yleensä syvempiä kuin naisilla. Toisin sanoen ei ole koskaan liian aikaista alkaa toimia ikääntymisen merkkejä vastaan. FILORGA Time-Filler 5 XP Cream toimii sekä päivä- että yövoiteena normaalista kuivalle iholle. Tuotteen voimakkaat ainesosat vähentävät tehokkaasti viiden erilaisen ryppytyypin näkyvyyttä: ilmerypyt, syvät juonteet, pintajuonteet, kaulan rypyt ja kuivat juonteet.

Levitä kasvoille ja kaulalle ihonhoitorutiinin viimeistelevänä vaiheena.
Lahja
Great Deal
Jorgobé
Tilapäisesti loppu
16 € Ov-hinta 25.71 € (-38%)
Great Deal
51.90 € Ov-hinta 76 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet