Nuorenna ihoasi antioksidanteilla
27-09-2023

Olet ehkä kuullut ihonhoidossa puhuttavan antioksidanteista. Jos jostakin ainesosasta niin antioksidanteista ei voi saada tarpeekseen.

Miksi antioksidantit ovat niin tärkeitä iholle? Ihon ikääntymisestä n. 80 % johtuu ulkoisista tekijöistä, kuten auringolle altistumisesta, ilman epäpuhtauksista ja tupakoinnista. Epäpuhtaudet muodostavat ihoon vapaita radikaaleja, jotka hajottavat ihosoluja ja aiheuttavat ennenaikaista ikääntymistä. Antioksidantit voivat suojata ihosoluja vapailta radikaaleilta ja ehkäistä ikääntymistä.

Lisäämällä rutiiniisi seerumin saat ihonhoitoosi antioksidantteja helpolla tavalla. Filorgan uutuus Hydra-AOX [5] on intensiivinen antioksidanttiseerumi, joka yhdistää viiden eri antioksidantin tehon. Astaksantiini, ergotioneiini, C-vitamiini, E-vitamiini ja B3-vitamiini muodostavat tehokkaan cocktailin, joka suojaa ihoa ikääntymiseltä ja korjaa ikääntymisen merkkejä.

Kevyt koostumus imeytyy ihoon jättäen siihen hienon, säteilevän hehkun. Hienot juonteet ja rypyt vähenevät samalla, kun sekä ihon sävy että rakenne tasoittuvat.

Yhdistä Filorgan intensiivisesti kosteuttavaan, volyymia antavaan Hydra-Hyal-sarjaan. Aloita ihonhoitorutiini aamulla suojaamalla iho päivän ajaksi Hydra-AOX [5] -seerumilla. Levitä Hydra-Hyal Serumia illalla syväkosteuttaaksesi ihon. Päätä rutiini 24 h -kasvovoiteeseen. Hydra-Hyal Cream sopii normaalille ja kuivalle iholle, Hydra-Hyal Cream Gel taas sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Tutustu Filorgan koko valikoimaan saadaksesi täydellisen rutiinin.

Great Deal
Lahja
47.10 € Ov-hinta 63 € (-25%)
Great Deal
Lahja
49 € Ov-hinta 69.47 € (-29%)
Great Deal
Lahja
44.90 € Ov-hinta 63 € (-29%)
Great Deal
Lahja
44.90 € Ov-hinta 63 € (-29%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet