BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml) ryhmässä Ihonhoito / Kasvoseerumit & öljyt / Kasvoseerumit at Bangerhead.fi (B027212)
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)

BIOEFFECT
BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)

135 / 108 Ov-hinta 
Määrä: 
Varastossa

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Kaupan päälle
Saatavilla myös tuotepaketeissa
Magazine-artikkeleita aiheesta (
)
BIOEFFECT
Lisää tuotemerkiltä BIOEFFECT
Tuotetiedot: Tuotenro: B027212

Bioeffect EGF Serum on uusi, vallankumouksellinen ihonhoitotuote, jonka kehityksessä on hyödynnetty tuoreinta lääketieteellistä tutkimusta ja biotekniikan uusimpia innovaatioita. Seerumi sisältää EGF (epidermal growth factor) -nimistä kasvutekijää, joka simuloi solujen uudistumista.
20% Islannin naisväestöstä käyttää sitä, ja se jakoi ykkössijan Saksan Voguen äänestyksessä parhaista uusista ihonhoitotuottteista vuonna 2011.

Mitä EGF on?
EGF on proteiini, jota on luonnostaan ihossa. Kyseinen proteiini aktivoi soluja ja saa ihosolut uusiutumaan. Vartalon oma EGF-tuotanto hiipuu hiljalleen ikääntymisen vuoksi. EGF-saantia lisäämällä ihon oma elastiinin ja kollageenin tuotanto lisääntyy. Tällöin ihon vanhentuminen hidastuu huomattavasti, ja ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi.

Ainutlaatuinen koostumus, jonka vaikuttavat aineet ovat puhtaampia
EGF:n käyttö ihonhoidossa perustuu Nobel-palkittuun tuktimukseen. Bioeffect EGF Serum on maailman ensimmäinen ihonhoitotuote, jonka perustana on kasvipohjainen EGF. Islantilaiset tutkijat ovat onnistuneet kopioimaan ihmisperäisen EGF-proteiinin geneettisen koodin ja siirtämään sen ohraan. EGF-proteiinia muodostavaa ohraa viljellään vulkaanisessa tuhkassa. Tämä tapahtuu eräässä islantilaisessa kasvihuoneessa, joka pyörii uusiutuvan geotermisen energiatekniikan avulla. Ympäristöystävällisen tekniikan ansiosta Bioeffect EGF Serumissa on mahdollista käyttää puhtaampia ja tehokkaampia vaikuttavia aineita kuin vastaavissa myytävänä olevissa tuotteissa. Ei sisällä säilöntäaineita, hajustetta tai muita ylimääräisiä lisäaineita. Seerumi ei myöskään sisällä mitään tunnettuja allergiaa aiheuttavia aineita.

Erinomainen hinta-laatusuhde Bioeffect EGF Serum on hyvin riittoisaa: jo muutama tippa riittää antamaan näkyviä tuloksia.

Ihotyyppi: kuiva
Koko: 15ml
Käyttö
Levitä 2–4 tippaa puhdistetuille kasvoille ja kaulalle joka ilta. Odota 10 minuuttia ennen toisen tuotteen tai meikin levittämistä, jotta tuote ehtii imeytyä ihoon. Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Ainesosat

Huomioithan, että ainesosalista (INCI) on saattanut muuttua. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen ostosta, mikäli sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä. glycerine, aqua, sodium hyaluronate, tromethamine, sodium chloride, hordeum,vulgare seed extracts, egf (transgenic barley sh-oligopeptide-1)

Why we love it

5

4 Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu
Anna arviosi
Sirpa O Sirpa O 2020-09-24 @ 08:42:08 Tuotearvostelu

Ihan paras ryppyjen silottaja.

Petra Helena E 2020-06-09 @ 02:34:50 Tuotearvostelu

sari 2015-09-07 @ 08:52:26

todella hyvä tuote kuivalle ja herkästi ärtyvälle iholle. Riittoisa. Lasipullo mennyt kerran rikki, mikä harmitti, kun tuote on niin kallis.

Paula 2014-07-02 @ 11:12:25

Ehdoton suosikki ja todellinen ihmeidentekijä. Seerumi on ainakin mulla ollut ensimmäinen ihonhoitotuote joka on oikeasti vaikuttanut ihon kuntoon näkyvästi ja nopeasti.

Näytä lisää

Suosittelemme sinulle

BIOEFFECT EGF Eye Serum (6ml)

60 € 75 € Ov-hinta 

0

Muut ostivat myös

Lancôme Tonique Confort (400ml)

26 € 41 € Ov-hinta 

2
BIOEFFECT EGF Eye Serum (6ml)

60 € 75 € Ov-hinta 

0
Lancôme Advanced Genifique Serum

alk.65.90 € Ov-hinta 

1

Viimeksi näytetyt tuotteet

BIOEFFECT EGF Seerumi (15ml)

108 € 135 € Ov-hinta 

4