3 edullista vinkkiä hehkuvaan ihoon

3 edullista vinkkiä hehkuvaan ihoon

Viime vuonna itsensä täydellisesti läpi lyönyt glow-tyyli ja hehkuva iho ovat vallitsevia kauneustrendejä myös vuonna 2018. Jos trendi kiinnostaa, mutta lompakko huutaa hoosiannaa, kannattaa tutustua näihin kolmeen vinkkiin! Me tiedämme parhaat glow-tuotteet, jotka eivät kaada budjettia.

Kuori

Hyvinvoiva iho on kauniin hehkun perusta. Siksi hehkuvasta ihosta haaveilevan kannattaa ottaa käyttöönsä kuorintatuote. Tarkan budjetin glowgetter ottaa käyttöönsä Bulldogin edullisen mutta laadukkaan Original Face Scrubin. Älä anna for men -tekstin säikäytää! Tämä budjettilöytö ei tuoksu miehekkäältä ja jättää terveen hekun sekä miesten että naisten iholle.

Kosteuta

Kun iho on kuorittu on aika pitää huoli ihon kosteustasapainosta. Mikään ei näytä yhtä matalta ja harmaalta kuin kuiva iho. Kosteusvoidetta ei siis kannata skipata, jos tavoitteena on raikkaan hehkuva iho. Esimerkiksi Lumenelta löydät laadukkaat ihonhoitotuottee, jotka eivät jätä turhan suurta lovea lompakkoon. Kokeile esimerkiksi tehokosteuttavaa Lähde Intense Hydration 24h Moisturizer -kosteusvoidetta, joka sopii sekä päivä- että yövoiteeksi.

Lisää hehkua

Kun pohjatyöt ovat kunnossa, on aika ottaa käyttöön highlighter. Käytä esimerkiksi Maybellinen Master Strobing Liquidia, ja taputtele sitä kasvojen korkeimmille kohdille: poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaarelle. Voilá!

Shop the article

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer (50ml)
Bulldog Original Face Scrub (125ml)
Bulldog Original Face Scrub (125ml)

10.67 € Ov-hinta 

0

Share