3 fantastista kosteuspommia, jotka pelastavat kuivan kesäihosi
Mikään ei pilaa ihanaa kesähehkua pahemmin kuin kuiva iho. Jos haluat säilyttää ihossasi upean glown auringon paahteesta ja meriveden kuivattavista vaikutuksista huolimatta, panosta tehokkaasti kosteuttaviin ihonhoitotuotteisiin! GlamGlown valikoimasta löydät parhaat ratkaisut janoiselle kesäihollesi. Tämä intensiivisesti kosteuttava trio tekee ihostasi ihanan pehmeän ja sileän sekä palauttaa kirkkaimman hehkusi!

Haluatko testata GlamGlow Youthmud-naamiota? Juuri nyt saat tämän upean lahjan kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisia GlamGlow-tuotteita vähintään 39€ arvosta! Lahja sisältää 30g tuotetta ja sen arvo on peräti 30€. Kampanja on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.
Intensiivisesti kosteuttava kasvonaamio

Kun puhumme GlamGlowsta, emme voi olla mainitsematta heidän upeita kasvonaamioitaan. Yksi tuotemerkin rakastetuimmista kasvonaamioista on Thirstymud Hydrating Treatment, joka on todellinen kosteuspommi! Superkosteuttava naamio sisältää runsaasti hyaluronihappoa, kookosta, inkivääriä ja hunajaa, jotka tarjovavat intensiivistä kosteutusta. Tämä naamio sopii täydellisesti taltuttamaan kuivuuden, elottomuuden ja epätasaisen rakenteen ihossasi. Tuote sopii myös herkälle iholle, sillä se tarjoaa ärsytystä lievittäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Tee näin: Levitä naamio koko kasvoille ja anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Pyyhi tämän jälkeen ylimääräinen naamio kasvoilta ja taputtele loput tuotteesta ihoon kunnes se imeytyy. Tuote soveltuu erinomaisesti myös yönaamioksi 2-3 kertaa viikossa, jolloin se maksimoi ihosi kosteuden. Voit myös käyttää tuotetta sheivauksen jälkeen rauhoittavana hoitona. Raikas hehku iho-ongelmien tilalle

Onko ihosi ongelmallinen? Älä unohda kaikkein tärkeitä iho-ongelmien ratkaisijaa: kosteutusta! Kosteutus on erittäin tärkeä osa ihon suojakerroksen vahvistamista, mikä puolestaan ehkäisee finnien ja epäpuhtauksien syntymistä. Superwatergel Triple Acid Oil Free Moisturizer on kevyt kosteusgeeli, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, ehkäisee epätoivottua kiiltoa ja minimoi finnien ja mustapäiden syntymisen riskiä. Koostumus sisältää AHA- ja BHA-happoja, jotka parantavat ihon hyvinvointia ja supistavat ihohuokosia. Tämä tuote sopii täydellisesti rasvoittuvalle iholle, sekaiholle ja normaalille iholle.

Tee näin: Levitä kasvoille aamuin illoin puhdistamisen jälkeen.Hellävarainen, vaahtoava syväpuhdistaja

Oikeanlainen puhdistustuote on tärkeä osa ihon kosteustason säilyttämistä. Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser on hellävarainen puhdistusvaahto, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Mieto, kupliva koostumus on rikastettu kaurasta peräisin olevilla aminohapoilla, omenauutteella, E-vitamiinilla ja vihreän teen lehdillä, jotka hoitavat ihoasi puhdistuksen aikana.

Tee näin: Levitä kostealle iholle ja hiero pehmeäksi vaahdoksi. Hiero tuote ihoon pyörivin liikkein, jolloin lika ja meikki irtoavat iholta ja huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä.
-10%
Lahja
Uutuus
22.40 € 24.90 € Ov-hinta 29 € Säästät 6,50 €
Lahja
Uutuus
38.20 € 39.90 € Ov-hinta 50 € Säästät 11,70 €
-25%
Lahja
Uutuus
15g 100g
14.20 € 18.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet