3 kampausta, jotka pelastavat huonon hiuspäivän

3 kampausta, jotka pelastavat huonon hiuspäivän

Huonolta hiuspäivältä ei ole välttynyt kukaan. Joinakin päivinä hiukset eivät vain ota asettuakseen ja mielessä saattaa jo käväistä jopa saksiin tarttuminen. Meidän vinkeillämme vältät kuitenkin syvimmät ahdistuksen aallot ja pistät itsepäisimmätkin suortuvat kuriin!

Laiskurin lemppari

Lettikampaukset ovat laiskurin lempparikampaus, sillä ne toimivat myös silloin, kun hiusten viimeisimmästä pesukerrasta on kulunut jo suorastaan hävettävän kauan. Lettikampaus on itse asiassa helpompi tehdä silloin, kun hiukset eivät ole vastapestyt! Kokeile turvallisen tavallisen letin sijasta esimerkiksi tyylikästä hollantilaista lettiä ja töpötä hiusten tyveen hiuspuuteria lisäpitoa ja volyymia tuomaan. Esimerkiksi OSiS Dust It sopii hommaan paremmin kuin hyvin! Vedä lopuksi letin lenkkejä ulospäin, jolloin letti näyttää tuuheammalta ja asteen rennommalta!

Viimeinen oljenkorsi

If you can’t beat them – join ’em -sanonnassa on perää. Silloin kun hiukset ovat peruuttamattoman rasvaiset, eikä tehokkainkaan kuivashampoo riitä enää pelastamaan tilannetta, on wet look -kampauksen aika! Wet lookin luot helpoiten geelin avulla. Käytä esimerkiksi Sebastianin Gel Forte -geeliä ja kampaa se hiuksiin tyvestä alkaen latvoja kohti aina korvien korkeudelle saakka. Vedä hiukset sitten taaksepäin kamman avulla. Tasoita hiukset käsien avulla ja kiinnitä kampaus vahvan pidon antavalla hiuskiinteellä, esimerkiksi R+Co Vicious Strong Hold Spray -hiuslakalla, joka kuivuu nopeasti ja pitää hiukset paikallaan koko päivän ajan.

 

Sopivasti sekaisin

Suttunuttura on oikein tehtynä yksi parhaimmannäköisistä kampauksista. Parhaan pohjan kampaukselle saat kuivashampoon avulla. Esimerkiksi Bangerhead Professional Fresh Me Up antaa juuri sopivasti volyymia ja raikkaamman tunteen. Tupeeraa tyveä, jotta saat kampaukseen ilmavuutta ja kiinnitä hiukset poninhännälle korkealle takaraivolle. Kieputa sitten hiukset löysästi poninhännän ympäri ja kiinnitä hiuspinneillä. Kiinnitä kampaus vielä lopuksi esimerkiksi Maria Nilan pehmeää pitoa antavalla Styling Spraylla, joka pitää lennokkaat hiukset kurissa.

Shop the article

Share