3 vinkkiä kiiltäviin, terveisiin ja tuuheisiin kesähiuksiin

Sisley Paris tunnetaan edistyksellisistä ja ammattitasoisista ihonhoitotuotteista. Heidän tutkimuskeskuksena on tehnyt merkittäviä löytöjä. Muun muassa sen, että ihon ja päänahan ihosolujen toiminnot ovat erittäin samanlaisia ja että sekä ihoon että hiuksiin vaikuttavat samanlaiset vauriotekijät (stressi, väsymys, saasteet, geneettinen ikääntyminen ym.). Jotta voisit osoittaa hiuksille samanlaista rakkautta kuin ihollesi, Sisley on kehittänyt Hair Rituel -tuotesarjan, joka tarjoaa ultratehokasta hiustenhoitoa aktiivisilla koostumuksilla, jotka sisältävät kasviperäisiä uutteita, eteerisiä öljyjä, mineraaleja, vitamiineja ja proteiineja. Esittelemme nyt suosikkimme tästä tehokkaasta tuotesarjasta!

 

Kiiltoa ja tuuheutta

Toivotko saavasi lisää tuuheutta hiuksiisi? Ensimmäinen askel on valita shampoo, joka kohottaa hiuksiasi eikä latista niitä. Vaikka “superpehmeyttä” lupaavat tuotteet voivat kuulostaa houkuttelevilta, ne eivät yleensä ole oikea valinta, kun toiveissa on tuuheus. Revitalizing Volumizing Shampoo on kehitetty sekä hoitavilla että tuuheutta antavilla ominaisuuksilla. Ravinteikas camelinaöljy puhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa hellävaraisesti samalla hoitaen niitä vitamiinien ja mineraalien avulla. Nauti samalla sen ihanan vaahtoavasta koostumuksesta, joka jättää hiuksesi pehmeiksi ja kiiltäviksi sekä upean tuuheiksi.


Hoitava leave-in-voide, joka aktivoituu lämmössä

Kukapa ei rakastaisi monitoimista leave-in-hoitoaineitta? The Cream 230 on täynnä botaanisia öljyjä ja sisältää uniikin lämmössä aktivoituvan kompleksin! Tuote suojaa hiuskuituja vaurioilta lämpökäsittelyn aikana jopa 230 °C asti. Lisäksi se parantaa föönauksen lopputulosta ja suoristusrauta liukuu tasaisesti hiuksilla luoden täydellisen kiiltävän lopputuloksen. Jos haluat skipata föönin ja suoritusraudan, voit silti käyttää The Cream 230:a antamaan upeaa kiiltoa ja ravitsemaan hiuksiasi hoitaineen tapaan. Levitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin keskittyen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Kaiken lisäksi tuotteessa on ihanan ylellinen tuoksu!


Fantastisk volym och textur till håret

Jos haluat antaa hiuksillesi upeaa tuuheutta, älä missaa Volumising Spray -suihketta. Hiuksesi saavat välitöntä kohotusta ja lisää tekstuuria, joka kestää koko päivän. Kuten muutkin Hair Rituel by Sisley -tuotteet, tämäkin tuote omaa tehokkaiden muotoiluominaisuuksien lisäksi ravinteikkaan koostumuksen, joka hoitaa hiuksiasi. Boswellia-kumi antaa hiuksille rakennetta aiheuttamatta tahmeutta. Tuuheuttava hartsi muuntaa ohuet, latteat hiuksesi tuuheiksi ja näyttäviksi hetkessä. Riskli-proteiinit antavat pitkäkestoisen volyymia tarjoavan vaikutuksen samalla, kun B5-provitamiini vahvistaa hiuskuituja ja lisää kiiltoa.

82.90 €
84.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet