5 kasvojenpesumokaa, jotka melkein kaikki tekevät

5 kasvojenpesumokaa, jotka melkein kaikki tekevät

Kaikkihan me tiedämme, että huolellinen kasvojenpuhdistus on ensimmäinen askel sädehtivään ja hyvinvoivaan ihoon. Siitä huolimatta suurin osa meistä toistaa samoja vanhoja virheitä, jotka saattavat lopulta aiheuttaa enemmän tuhoa kuin hyötyä! Me listaamme viisi tavallisinta kasvojenpesumokaa, jotka jokainen on tehnyt ainakin kerran elämässään!

Peset liian usein…

Iho sisältää luonnostaan kosteutta sitovia aineita, ja liian usein tapahtuva pesu saattaakin siksi kuivattaa ihoa. Kun iho on kosteusköyhä, sen talintuotanto kiihtyy, minkä seurauksena iho rasvoittuu tavallista nopeammin ja kasvoille saatta ilmestyä finni jos toinenkin. Päivittäiseen kasvojen puhdistukseen sopii esimerkiksi Dermalogican Special Cleansing Gel, joka puhdistaa kasvota hellävaraisesti mutta tehokkaasti! Jos iho ei tunnu rasvaiselta, etkä ole käyttänyt meikkiä, aurinkovoidetta tai hikoillut reilusti päivän aikana, myös pelkkä vesihuuhtelu riittää pitämään ihon raikkaana.

...ja käytät vääriä tuotteita

Tätä ei voi toistaa liikaa: käytä aina juuri omalle ihotyypillesi sopivia tuotteita! Ei ole täysin yhdentekevää, mitä kosteusvoiteita ihollensa lätkii ja pahimmassa tapauksessa onnistut tukkimaan vääränlaisella voiteella ihohuokosesi ja aiheuttamaan pahemman luokan finniryppään! Kuiva iho tarvitsee ihoa pehmentäviä, syvältä kosteuttavia ainesosia, esimerkiksi Biothermin Aquasource Creme Pnm Pot -voidetta, joka pitää ihon pehmeänä ja miellyttävän tuntuisena myös talvella. Normaalille iholle ja sekaiholle taas tulisi valita kevyempi, ihonkosteustasapainoa ylläpitävä voide. Esimerkiksi Dermalogican öljytön Active Moist -voide!

Silkkihansikkaat käyttöön

Monet muistavat hellävaraiset otteet vielä kasvoja pestäessä, mutta viimeissään kuivausvaiheessa alkaa raivokas jynssäys, joka ärsyttää ihoa ja vähentää sen kimmoisuutta. Taputtele iho kuivaksi varovaisesti ja muistathan käyttää kuivaamiseen pehmeää ja puhdasta pyyhettä!

Nopeus on valttia

Kasvojen pesemisen jälkeen ei kannata jäädä peilin eteen ihmettelemään, vaan käytä ihonhoitotuotteita heti pesemisen jälkeen! Aktiiviset ainesosat imeytyvät kosteaan ihoon paremmin ja saat kaikein hyödyn irti kallisarvoisista tuotteistasi. Kokeile esimerkiksi Mizonin Peptide 500 -seerumia heti pesun jälkeen ja huomaat eron ihon kimmoisuudessa!

Maltti on valttia

Kuorintatuotteet ovat loistava apuväline kirkkampaan ihoon, mutta niitä ei ole tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, eivätkä ne korvaa puhdistustuotteita! Kaikkien kuorintatuotteita rakastavien kannattaa valita käyttöön miedompi kuorintatuote, esimerkiksi Cliniquen kaksivaikutteinen City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub, jota voi käyttää parikin kertaa viikossa!

Shop the article

Dermalogica Active Moist
50ml 100ml
Y
Dermalogica Active Moist

alk.44.50 €

2
Dermalogica Special Cleansing Gel
250ml 500ml 50ml
Y
Dermalogica Special Cleansing Gel

alk.17.50 €

5

Share