5 meikkivinkkiä, jotka pelastavat tyylisi talvella

5 meikkivinkkiä, jotka pelastavat tyylisi talvella

Vuosi kulkee eteenpäin hurjaa vauhtia ja näin marraskuun puolella voi sanoa, että talvi ja pakkassäät todella kolkuttelevat jo aivan nurkan takana. Me listaamme meikkivinkit, jotka pelastavat myös niinä kirpeimpinä pakkaspäivinä ja piristävät pimeyden keskellä.

Vaihda vedekestävään

Talven saapuessa lämpötilat laskevat nollan alapuolelle joskus nopeastikin ja tämä jos mikä saa kesä- ja syyslämpötiloihin tottuneet silmän reagoimaan helposti. Jos kuulut siihen joukkoon, jonka silmät vuotavat helposti pakkasilla, kannattaa kokeilla vaihtaa ripsiväri vedenkestävään varianttiin. Näin silmämeikki pysyy siistinä, vaikka pakkanen muuten kipristelisikin kasvoilla. Esimerkiksi Cliniquen High Impact Waterproof Mascara tekee ripsistä tuuhean näköiset ja pysyy siistinä sekä pakkasessa että viimassa.  

Punaista piristystä

Talvi ja pimeät illat ovat täydellinen tekosyy huulipuna-arsenaalin päivittämiseen, sillä pitäähän sitä nyt jotakin piristystä myös marraskuun keskelle saada. Herkullinen tummanpunainen piristää kaamoksessa, ja kaikista trenditietoisimmat sutivat tänä talvena huulilleen mattapinnan jättävää nestemäistä huulipunaa. Esimerkiksi NYXin supersuosioon noussut Suede Cream Lipstick sävyssä Cherry Skies on sävyltään SE täydellinen tummanpunainen, ja jos tarvitset tuotteen kotouttamiselle vielä yhden tekosyyn lisää, voit järkeillä sen olevan salainen aseesi myös pian koittavalle pikkujoulukaudelle.  

Apua öljystä

Pakkassää saa ihon kuivumaan, eikä se kesällä hyvin toiminut meikkivoide levitykään enää yhtä tasaisesti iholle. Kokeile sekoittaa pieni tippa kasvoöljyä tavallisen meikkivoiteesi joukkoon lisäkosteutta tuotmman. Esimerkiksi Clarinsin Santal Oil tuoksuu jumalaiselta ja tekee kesämeikkivoiteesta talvipäivien suosikin silmänräpäyksessä.

Mitä tuuheampi, sen parempi

Tuuheat kulmat pitävät pintansa myös tämän talven trendien joukossa. Muotoile kulmasi tavalliseen tapaan, mutta harjaa ne lopuksi BH Cosmeticsin Flawless Brow Gel -kulmageelillä. Lopputuloksena on tuuheat kulmat aitoon Cara Delevingne -tyyliin.

Kiinnitä kunnolla

Paksut kaulahuivit ja ihanan lämpimät poolokaulukset kuuluvat talveen, mutta niillä on tapana hangata meikki pois leuan ja kaulan alueelta. Vaatteitasi ja meikkiäsi suojaat parhaiten meikinkiinnityssuihkeen avulla. Kokeile esimerkiksi Cover FX:n Illuminating Setting Spray -meikinkiinnityssuihketta, joka antaa meikillesi myös kauniin hehkun!

Shop the article

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick
NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

alk.1.98 € alk.9.90 € Ov-hinta 

3
Clinique High Impact Waterproof Mascara
Clinique High Impact Waterproof Mascara

17.52 € 21.90 € Ov-hinta 

3
Clarins Santal Oil (30ml)
Clarins Santal Oil (30ml)

41.90 € Ov-hinta 

0

Share