5 suosikkituotetta Filorgalta

5 suosikkituotetta Filorgalta

Haluatko näkyviä tuloksia ja nuorekkaan ihon, mutta et halua nojautua pistoshoitoihin? Siinä tapauksessa tarvitset ikonisen ranskalaisen ihonhoitosarjan, Filorgan, elämääsi! Heidän tuotteensa sisältävät samoja ainesosia, joita käytetään esteettisessä lääketieteessä niiden tuomien merkittävien tulosten ansiosta. Vaikea löytää juuri sinulle sopiva tuote? Lue lisää meidän ehdottomista Filorga-suosikeistamme.

 

Filorga NCEF Essence

Kaikki mitä tarvitset saadaksesi ihollesi tehokasta kosteutusta ja kaunista hehkua. Levitä kasvoille kasvoveden jälkeen, essence auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin. Tehostaaksesi lopputulosta voit levittää voidetta jokaisen tuotteen jälkeen.

Filorga NCEF Night Mask  

Täydellinen iho heti herättyäsi? Tämä yönaamio tekee haaveista totta! Naamio uudistaa ja korjaa ihoasi yön aikana ja herätessäsi ihosi on levännyt, kosteutettu ja kauniin hehkuva. Naamiota voi käyttää myös silmänympärysiholla. Saat viilentävän vaikutuksen, kun säilytät naamiota jääkaapissa!

Filorga Time Filler Eyes

All-in-one silmillesi! Time Filler Eyes on täydellinen silmänympärystuote, joka ravitsee ihoa, hoitaa ryppyjä ja juonteita, tekee ihosi kimmoisan. Tämä ihmetuote ravitsee myös ripsiäsi ja jatkuvalla käytöllä edistää myös ripsien kasvua. Levitä silmäluomelle ja silmänalusille aamuin illoin..

Filorga Lift Structure Cream

Filorga Lift Structure (kuten nimestäkin näkee) kohottaa ja ravitsee ihoa välittömästi. Voide sisältää aktiivisia ainesosia ja antioksidantteja, jotka suojaavat kollageenia ja tekevät ihosta kimmoisan. 

Filorga Hydra Hyal Serum

Kesäsuosikki! Hydra Hyal Serum on kevään ja kesän ehdoton valinta. Seerumi kosteuttaa ihoa ja stimuloi hyaluronisynteesiä. Käytä seerumia aamuin illoin esimerkiksi aurinkosuojan ja kasvonaamion alla.

Filorga UV Bronze Mist med SPF 50 

Pelastaja saapuu! UV Bronze Mist -suihkeen tulisi ehdottomasti löytyä käsilaukustasi. Suihke suojaa auringolta ja sitä voi käyttää myös meikin päälle. Lähes uskomatonta, mutta totta!

Shop the article

Share