5 tuotetta, joilla taiot pirteämmän ilmeen hetkessä

5 tuotetta, joilla taiot pirteämmän ilmeen hetkessä

Jos olet kesäloman tarpeessa tai jos valoisat kesäillat venähtivät myöhäisiksi kesäöiksi, voi olla aika ottaa käyttöön järeämmät keinot! Me listasimme 5 tuotetta, joilla taiot väsymyksen merkit pois hetkessä!

Pixi Glow Mud Mask

Pirteämmän ilmeen A ja O on hyvinvoiva iho. Aloita siis piristysprosessi kasvonaamiolla, joka antaa ilmeellesi uutta potkua! Kokeile esimerkiksi Pixin Glow Mud Mask -savinaamiota, joka poistaa epäpuhtaudet ja tehostaa ihon pintaverenkiertoa. Tuloksena on raikkaamman näköinen ja tuntuinen iho!

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector

Kotikonstit kunniaan, mutta jos silmäluomien marinointi kurkkusiivuilla tai teepusseilla ei houkuttele on tämä viilentävä, roll on -päällä varustettu silmänympärysvoide loistava valinta virkistämään väsyneitä silmiä ja poistamaan silmäpusseja!

NYX Dark Cirkle Concealer

Kun silmäpussit on taltutettu, on aika käydä käsiksi tummaan silmänympärysihoon, joka on tuttu ilmio melkeinpä jokaiselle liian lyhyillä unilla sinnitelleelle! Tämä peitevoide on suunniteltu erityisesti ohuelle silmänympärysiholle ja peittää tummuuden tehokkaasti. Taputtele peitevoide silmänympärysiholle varovasti sormenpäiden avulla ja näytät siltä, kun takanasi olisi viikko 12 tunnin yöunia!

Isadora Strobing Highlighting Stick

Väsyneenä iho harmastaa ja yleisilme on yleensä tylsän harmaa. Väsymyksen merkkien vastaan taistelussa auttaakin siksi ihonhoidosta huolehtimisen ja peitevoiteen lisäksi myös oikeisiin kohtiin levitetty highlighter. Tällä kätevällä puikkomuotoisella highlighterilla levität raikasta hohdetta poskipäille, ohimoille ja nenänvarrelle, ja se pelastaa myös ne aamut, jolloin toivot käyneesi nukkumaan paria tuntia aikaisemmin.

Bangerhead Eyelash Curler

Meikkiäkin tehokkaampi keino saavuttaa virkeä katse on silmäripsien taivuttaminen! Se avaa katseen ja saa sinut näyttämään hyvin levänneeltä vain parissa sekunnissa! Käytä sellaisenaan tai viimeistele katse suosikkiripsivärilläsi!

Shop the article

Pixi Glow Mud Mask (45ml)
Pixi Glow Mud Mask (45ml)

25.90 € Ov-hinta 

0

Share