5 tuotetta, jotka toimivat paremmin kuin botox

5 tuotetta, jotka toimivat paremmin kuin botox

Kun ikääntymisen ensimmäiset merkit alkavat ilmestyä, saattaa monen mielessä käväistä ajatus pistoksiin turvautumisesta. Ennen kuin varaat aikaa esteettisiin hoitoihin, kannattaa kuitenkin tsekata nämä vinkit. Me tiedämme, millä keinolla pysyt babyfacena vielä keskiän kolkutellessa ovella!

Clarins UV Plus Dayscreen 50

Ihon huolellinen suojaaminen auringolta on nuorekkaan ihon salaisuus numero yksi! Jos haluat näyttää nuorekkaalta babyfacelta vielä viisikymppisenäkin, tulisi ihonhoitorutiiniin lisätä aurinkovoide vuoden jokaisena päivänä! Toki tähän kuluu muutama ekstraminuutti, mutta usko pois, ikääntymisen merkkien ehkäisy on huomattavasti helpompaa kuin jo syntyneiden vaurioiden korjailu! Valitse aurinkosuojavoide, jossa on mahdollisimman korkea suojakerroin! Esimerkiksi Clarinsin UV Plus Dayscreen 50, jonka aurinkosuojakerroin 50, ehkäisee tehokkaasti auringon aiheuttamia vauriota!

Shiseido Future Solution LX Total Protection Cream

Shiseidon Future Solution LX Total Protection Cream -päivävoide on todellinen ihonhoidon Rolls-Royce, joka nuorentaa ihoa tehokkaasti. Reilu kolmen sadan euron hinta voi äkkiseltään tuntua suolaiselta, mutta eivät pistoshoidotkaan ilmaisia ole! Voide sekä tasoittaa juonteita että kiinteyttää kasvojen ihoa. Lopputuloksena on selvästi nuoremman näköinen iho ja kaunis hehku!

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum

Elizabeth Ardenin kultaiset Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum -kapselit paitsi näyttävät ylellisiltä, myös vahvistavat ihon omaa kollageenituotantoa ja silottavat juonteita! Erityisen hyvin kapselit sopivat silmänympärysihon juonteiden silottamiseen!

dr Brandt Needles No More

Välittömästi sileämpi iho ilman pistoksia on melkein too good to be true, mutta dr. Brandtin Needles No More tekee, minkä lupaa. Täsmähoito levitetään ennen meikin levittämistä ihoalueille, joilla on juonteita. Näet täsmähoidon vaikutukset välittömästi ja pääset nauttimaan nuorekkaasta ihosta!

Peter Thomas Roth Stem Cell Bio Repair Gel Mask

Peter Thomas Rothin ruusujen kantasoluista valmistettu Stem Cell Bio Repair Gel Mask kasvonaamio tekee ihosta kimmoisamman ja sileämmän välittömästi, mutta sillä on myös pitkäkestoisempi vaikutus. Käytä naamiota kolmesti viikossa 10–15 minuutin ajan parhaan lopputuloksen saamiseksi!

 

Shop the article

dr. brandt Needless No More Instant Wrinkle Relaxing Cream Y
Clarins UV Plus Day Screen High SPF50 (30ml)
Clarins UV Plus Day Screen High SPF50 (30ml)

25.52 € 31.90 € Ov-hinta 

0
Peter Thomas Roth Stem Cell Bio Repair Gel Mask (150ml) Y

Share